Hogy vegyem rá a barátnőm hogy elmenjen nőgyógyászhoz? Szégyenlős nagyon.24f
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 17:18
11/14 anonim válasza:
Mitol fel? Ertem en hogy egy kellemetlen szituacio nehany embernek, de semmi fajdalmas vagy rossz nincs benne. A nodokit marhara nem izgatja fel az otezredik punci latvanya, neki ez a helyzet annyira rutin, mint a haziorvosnak hogy belenez a torkodba, altalaban a paciens szokta tulizgulni. Neharagudj ha kicsit flegmanak tunik a valaszom, de egyszeruen nem ertem meg hogy ha valakinek problemaja van mi a halalert nem kepes elmenni orvoshoz, ha baja van?! Nyilvan ha majd nagy lesz a baj meg o lesz legjobban kiakadva hogy miert nem jottek ra elobb a betegsegere. Amugy kedves kerdezo menj el vele, mond nemi hogy vele leszek vegig, es nincs mitol felnie. Keressetek egy szimpatikus orvost, legyen az ferfi vagy no, idos vagy fiatal, lenyeg hogy bizzatok benne. Egyebkent a tietek meg a jobb eset, nekem volt ismeros par ahol a pasi nem engedte el a lanyt nogyogyaszhoz annyira feltekeny volt hogy egy masik ferfi fogja latni a baratnojet...:P
12/14 anonim válasza:
Női orvost kell keresni, ennyi!
13/14 anonim válasza:
Na teszteltettek azota? Elment dokihoz? Akarjatok a picit? Mert ha nem akkor a 2 hónapja nem jott megbol kovetkeztetve legalabb 8 hetes,es muszaj sürgősen elmenni. Ha akarjatok is jo lenne lassan,mert vervetel, ekg, védono stb.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen tesztelt ,pozitív. Holnap megy orvoshoz
2018. febr. 20. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!