Ti egyedül jártok nőgyógyászhoz? én úgy utálok egyedül, olyan flegmák meg szégyenlős is vagyok. Pedig 20éves vagyok
Értem. :) Szerintem normális, ha feszélyez egy ilyen vizsgálat. Most nem azért, de a férfiak jó részének a legendás rémálma egy ilyen belenyúlkálós (urológiai) vizsgálat, egy részük csak nyüsszög, a másik fele viccet csinál belőle, amiben sajnáltatják magukat.
A nők ehhez képest kiválóan tűrik az ilyesmit, nem igazán panaszkodnak. Egy kis idegenkedés, feszélyezettség hadd férjen már bele.
Egyedül járok 4 éve, 22 vagyok. Nálunk időpont van, szóval nem kell sokat várni, szűkös a váró, nem kell oda még egy ember. De voltam már olyan helyen (magánklinika) ahol kísérő sem mehet, mert ne üljön a recepciónál, mert nincs olyan, hogy várnak a betegek.
Főleg, hogy mások abban az időben dolgoznak, nem is tudna eljönni velem. Fogorvoshoz is egyedül járok, vérvételre is.
Otthon úgyis felhívom akit szoktam: anyukámmal (jó a kapcsolatunk) vagy a tesómmal, párommal megvitatom, hogy mi volt.
Ha flegma a doki, jobb másikat keresni!
na voltam, nem is volt vészes, csak kicsit feszengtem:D
mik a tüneteid??:O ezeket komolyan kell venni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!