Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás? Terhesség? Milyen...

Felfázás? Terhesség? Milyen gyógyszerek gyengítik a fogamzásgátló tabletta hatását?

Figyelt kérdés
multhet pénteken ovuláció előtt 2 nappal együtt voltunk párommal és belém élvezett, majd a rá következő napokban szombat, vasárnap is együtt voltunk többször de akkor nem bennem ment el. Hétfő óta előbb barnás majd véres folyás de csak pár csepp, viszketés, gyakori vizelés ami csíp is. Azt hittem csak megfázás de közben az étvágyam is nagyon megnőtt. félek hogy nem e terhesség áll a háttérben? Közben mint ha megfázás is kezdene kialakulni. ittam rá Neocitrant meg vettem tőzegáfonyát de ezek nem gyengítik a fogamzásgátlót? kell ilyenkor kiegészítő védekezés?
2018. febr. 8. 19:54
 1/4 A kérdező kommentje:
jövő hétvégén kellene megjönnie
2018. febr. 8. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen ovuláció?

Fogamzásgátló szedése alatt nincs sem peteérés,sem menstruáció.

Megvonásos vérzésed van.

21 napig szeded a tablettát,majd megvonod magadtól a hormonokat,ezért megvonásos vérzés jelentkezik.

Neked nincsen természetes,normális menstruációd,csak egy mű ciklus.

A betegtájékoztatót,mindig el kell olvasni.

Némely antibiotikum hatással lehet a tablettádra,illetve az orbáncfüvet tartalmazó teák,étrend-kiegészítők.

A Neocitrán és a tőzegáfonya nem antibiotikum.

Van egy oldal,ahol rá tudsz keresni,hogy a tablettád melyik gyógyszerrel lép kölcsönhatásba,melyikkel nem.

[link]

2018. febr. 8. 21:19
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy válaszoltál :)
2018. febr. 8. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
:)
2018. febr. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!