Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Fogamzásgátló tabletta...

Lányok! Fogamzásgátló tabletta melletti szex? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy furcsa kérdésem lenne, de gondoltam, épp emiatt létezik ez az oldal, hogy ilyeneket kérdezzenek az emberek, szóval előre is csak értelmes válaszokat várok.

Fogamzásgátló tabletta szedése alatt, ha nem védekeztek mellette pl. óvszerrel, akkor az aktus után, ha a hüvelyetekbe élvezik a párotok, ti hogyan oldjátok meg az ez utáni "tisztítást"? Ajánlott utána egy zuhany, biztos, ami biztos? Vagy olyankor mit tesztek, hogy a leghigiénikusabb és a legpraktikusabb módon járjatok el?

2018. febr. 6. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
engem is érdekel
2018. febr. 6. 12:07
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Elmegyek wc-re, ott kifolyik egy része, bár az már akkor kifolyik, ha felállsz, aztán megfürdök, és teszek be tisztaságit, ami még bent van abba megy.
2018. febr. 6. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Én amikor szedtem azt a sz.rt akkor mindig kimostam magamból. Én nem bírom elviselni ha tiszta trutyi és még folyik is ki.
2018. febr. 6. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
A tabletta megvéd a nemkívánt terhességtől. Aktus után csak annyira szükséges megmosakodnod, amennyire neked a komfort érzeted miatt szükséges. Nincs szükséges másodlagos védekezésre "biztos ami biztos" alapon. De: ha az adott hónapban hányásos, hasmenéses betegséged volt vagy antibiotikumot szedtél (vagy olyan gyógyszert, ami gyengítheti a fogamzásgátló hatásosságát, erre rá kell kérdezni), akkor szükséges a kiegészítő védekezés, tehát óvszer, mert ebben az esetben a mosakodás egyáltalán nem elég. Arra is figyelj, milyen gyógyteákat iszol, mert egyes gyógynövények csökkenthetik a fogamzásgátló hatásosságát. Tehát akár receptes, akár nem-vényköteles orvosságot, gyógyteát veszel, mindig kérdezz rá az orvosnál, gyógyszerésznél (vagy a gyógyszer tájékoztatójában olvasd el), hogy befolyásolja-e a fogamzásgátló hatásosságát.
2018. febr. 6. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk van egy "szextörölköző" az ágy mellett mindig, rögtön az aktus után abban megtörölközünk. Utána elmegyek WC-re, akkor a nagy része úgy is kifolyik.

Mivel mi mindig csak fürdés után szexelünk, utána már nem szoktam pluszban mosakodni, engem nem zavar a dolog.

2018. febr. 6. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Mi is fürdés után vagyunk együtt. Mielőtt kimegyek a mosdóba, megtörlöm magam zsepivel, aztán pisilek. Utána langyos, szappanos vízzel megmosom magam, csak kívül, belül felesleges. Rakok be tisztaságit, ennyi. Utánam bemegy a párom, ő is megmosakszik, aztán alszunk.
2018. febr. 6. 14:29
 7/12 Metionin ***** válasza:
42%
Gyorsan megmosakszom, bár mi a legtöbbször használunk mellé gumit is.
2018. febr. 6. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Utána általában letusolok, nem bírom hogy utána ragad mindenhol.

Az ágy mellett mindig van zsepi vagy törlőkendő.

Ha nincs lehetőségem utána tusolni, akkor a mosdóban nedves kendővel áttörlőm magam, mindig van itthon és a táskámban.

2018. febr. 6. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
42%
Mi régen úgy csináltuk, hogy mielőtt elment volna, kivette és a hasamra élvezett, azt könnyű volt letisztítani. Mostanában átálltunk arra hogy óvszert húz, de sokszor először csináljuk nélküle, majd közben felhúzza és akkor a végén neki is sokkal kényelmesebb :)
2018. febr. 6. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Tettem be zsepit a bugyimba. Felkeltem, és pár perc alatt kifolyt.
2018. febr. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!