Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Fogamzásgátló tabletta...

Lányok! Fogamzásgátló tabletta melletti szex? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy furcsa kérdésem lenne, de gondoltam, épp emiatt létezik ez az oldal, hogy ilyeneket kérdezzenek az emberek, szóval előre is csak értelmes válaszokat várok.

Fogamzásgátló tabletta szedése alatt, ha nem védekeztek mellette pl. óvszerrel, akkor az aktus után, ha a hüvelyetekbe élvezik a párotok, ti hogyan oldjátok meg az ez utáni "tisztítást"? Ajánlott utána egy zuhany, biztos, ami biztos? Vagy olyankor mit tesztek, hogy a leghigiénikusabb és a legpraktikusabb módon járjatok el?

2018. febr. 6. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy szoktam, hogy felülök és kifolyatom. Szoktam még "nyomni" is hogy kifolyjon. Aztán megyek pisilni a maradék akkor kifolyik. Aztán nedves törlőkendő.

Mert mi is általában fürdés után vagyunk együtt, nem akarok ezért még egyszer lefürödni. Túl macerás..

2018. febr. 7. 09:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Mi is szinte mindig zuhanyzás után vagyunk együtt, emiatt valahogy nincs kedvem az együttlét után is még egyszer megmosakodni.

A "szextörölközős" megoldás tetszik.

2018. febr. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!