Csak a nők lehetnek anorexiásak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 06:24
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt bulimiások (vagy bulémiások nem tudom hogy kell írni) is lehetnek pasik is.
Csak nőknél általában gyakoribb, azért gondolhatják sokan.
De ez nem a nők betegsége, bárki szenvedhet tőle.
3/6 anonim válasza:
Nem de náluk gyakori ez a betegség. Ritkán férfiak is de töbségben nők. 10 emberböl 9 nő anorexiás.
4/6 anonim válasza:
06:53-as: az utolsó adatot nem tudom, hogy honnan veszsed, ne irj hülyeségeket - ha 10 emberböl 9 anorexiáslenne, akkor már kihalt volna az emberiség!!!!
A kérdésre válaszolva: a szomszédunk fia is anorexiás, 20 éves kora körül elkezdett nem enni, mert azt akarta, hhogy "szuper alakja" legyen, most majdnem 40, évente párszor kórházba kerül, kezelik, hogy életben maradjon, de kigyógyitani nem tudják.
5/6 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy 10 anorexiásból 9 nő és csak 1 férfi.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem, de csak a nők olyan idióták, hogy állandóan a kinézetükkel problémáznak, még ha jól is néznek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!