Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki vaginizmusban szenvedett,...

Aki vaginizmusban szenvedett, az hogyan gyógyult ki belőle?

Figyelt kérdés

Már 15 éves korom óta szenvedek ezzel. Olyan, mintha direkt szivatna a vaginám. Ha teljesen ellazulok , akkor zárul be teljesen, ha fel vagyok izgulva, akkor bemegy a makk, de utána mintha falba ütközne, mikor félek a dologtól, akkor kitágul és eszméletlenül fáj, ha bemegy a párom pénisze. Nőgyógyász azt mondja, hogy csak nyugodjak meg, sokat kell beszélni hozzám és elemgedem magam. Ő nem állítja, hogy az van nekem, mert a nőgyógyászati eszközöket a kacsán kívül engedem, hüvelyi ultrahangom is volt fájdalom nélkül, aplikátoros tampon is felmegy nekem, de a vastagabb dolgok (mint Pl pénisz, vibrátor) nem, vagy csak alig pár cm. Rettentően félek a szextől járó fajdalomtól, ezért keresek valami olyan megoldást, amitől kevésbé fog fájni. Próbáltam már az intim tornát, a vibrátort, a hosszú előjátékot, az újjazást, síkosítót, a "rakjuk be gyorsan" módszert, de hiába. A hüvelyi szondára gondoltam, mint megoldás, az segített valakinek?

Vagy még ott a szexuál pszichológus, de olvastam, hogy sokaknak kidobott pénz volt, meg nincs nagyon kedvem elmenni.

18l

#vaginizmus #nőgyógyász #Hüvely szonda
tegnapelőtt 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Minek kell szexelni, hogyha nem vagy rá pszichésen képes?

Megoldás: elmész a pszichológushoz és amíg változást nem tapasztalsz, felfüggeszted a szexuális életet, mert csak további félelmet generál.

Vagy nem mész el, de a saját lelki egészséged érdekében ne szexelj.

A pasid kibírja, vagy akkor szakítotok, mindegy, de ha erőlteted, éveken át rettegni fogsz egy élvezetes és jó dologtól.

tegnap 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!