Tampon használat fáj, mit csinálok rosszul?
Először próbálgattam a tampont a napokban.
De egyszerűen olyan, mintha falba ütközne és nem tudok ellazulni, plusz szörnyen is ég, amikor felhelyezem.
Még szűz vagyok, még nem is volt kapcsolatom, de tartok attól, hogy majd ez előfordul közösülés közben is ha egyszer lesz, és tönkremenne a kapcsolatom.
Őszintén picit így furának érzem, hogy oda bármit is felrakjak. Szerintem ez teljesen pszichés probléma és fogalmam sincs miért, nem ért gyerekkoromban trauma.
Ez csak a rossz technika miatt van vagy valóban vaginizmus lehet? Nem akarom magamat diagnosztizálni, de az utóbbit emiatt a pszichés dolog miatt vetettem fel.
Kérlek segítsetek milyen technikával segíthetnék ezen vagy hogyan lazulhatnék el.
Az ob-val nekem is ég, pár perc után dobtam ki a fenébe ahányszor próbáltam, a többi márkával nincs bajom 🤷♀️
Volt már nekem is hogy olyan volt mintha fal lenne ott, próbáld máskor. Nagyon elrontani nem lehet, ott a rajz a papírján is
Nekem szűzen az első néhány jó szenvedős volt, plusz persze nem toltam fel eléggé, de a versenyen nem lehettem betétben :D, szóval muszáj voltam megtanulni.
14 évesen.
Viszont nem előre kell tolni, hanem ferdén hátrafelé, és igen, kellemetlen érzés, de megérte, mert nem kellett attól félni, hogy átázok, vagy bármi, ami a hófehér nadrágban rhadt ciki lett volna.
És igen már hogyne lenne pszichés. Amíg "furának tartasz oda bármit feltenni", addig összeszűkül a hüvelyed, mert rágörcsölsz, tiltakozol a gondolat ellen...
Engedd el. Ha nem megy, akkor ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!