Egy hete késik csináltam 2 tesztet ami negatív bár várható volt ugyanis nagyon vigyázunk de mitől lehet akkor?
Figyelt kérdés
A decemberi hónapban rengeteget stresszeltem vizsgák miatt illetve egész hónapban nyomattam a C-vitamint ne dőljek ki… előfordulhat hogy ettől van ez? Sajnos nagyon parás vagyok és egyből valami súlyos betegségre gondolok! A hasam fáj 2-3napja a melleim viszont nem és 70% ban szoktak mensi előtt … megyek orvoshoz mindneképp de addig is szeretnék vélemenyeket a szituroltegnapelőtt 18:50
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és elkaptam ezt a láz torokfájoa virusz is december közepén nemtudom az befolyasolhat e barmit a hormonjaimmal
tegnapelőtt 18:52
2/8 anonim válasza:
Nem gép a tested, 1 hét nem a világ.
Szedtél esetleg antibiotikumot a betegségre? Nekem az mindig eltolja a ciklusom pl
Stressz is lehet az oka, meg kb bármi
3/8 A kérdező kommentje:
Nem azt nem csak lazcsillapitókat,torok, c-vitamin akkor is
tegnapelőtt 18:56
4/8 anonim válasza:
Egy egyszerű megfázás is eltolhatja. Velem is nem egyszer előfordult, hogy mikor beteg voltam mindig késett valamennyit.
5/8 anonim válasza:
Mit értesz a "nagyon vigyáztunk" alatt? Mert ha megszakítást, az nem ér semmit, attól nyugodtan lehetsz terhes.
6/8 A kérdező kommentje:
Óvszert hasznàlunk illetve attól hogy ovszer van rajta nem is megy el addig amig khm khm majd utána leelenőrizzük az óvszert nem e lyukas.Sajnos ebben is parázos vagyok de hát ez van
tegnapelőtt 19:17
7/8 anonim válasza:
Terhes biztos nem vagy nyugi. Stressz, betegség könnyen befolyásolja a menstruációt. Nem akarok hülyeséget írni, de lehet nem volt ovud, ilyen is elő szokott fordulni. De szerintem csak a betegség kavart be egy kicsit.
8/8 anonim válasza:
Ez csak az a kérdező, aki havonta-kéthavonta itt retteg, hogy óvszer és megszakítás mellett is terhes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!