Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek egybe van még a...

Szerintetek egybe van még a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és szűz. Olyan problémával voltam az orvosnál, hogy állitólag vaginizmusom van. Az orvos megvizsgált, elsőre fel tudta helyezni egy ujját, majd mondta hogy anatómiailag semmi gond nincs a hüvelyemmel és akkor mondta hogy vagonizmus lehet. Ezután egy kacsát is felhelyezett és vett egy kenetet tőlem rutinból. Szerintetek a szűzhártyám ezzel átszakadt vagy sem? Az elején kicsit fájdalmas volt a vizsgálat de utána már türhetőbb viszont nem véreztem utána.

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. jan. 31. 17:07
 1/10 A kérdező kommentje:
*elnézést elírtam a vaginizmust
2018. jan. 31. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Erre itt senki nem fog tudni válaszolni.
2018. jan. 31. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy ilyen vizsgálat során se biztos?
2018. jan. 31. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatal vagy és ezért még ideges , feszült is vagy , ezért nem tudod elengedni magad. Lehet semmi baj nincs a sunciddal.

Majd ha természetesen eltudod engedni magad és nem görcsölsz , akkor tudsz rendesen szexelni is.

2018. jan. 31. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem mindegy hogy megvan e még? Vagy hogy egyben van e? Mi előnyöd származik a sértetlen szűzhártyából?
2018. jan. 31. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem teljesen mindegy? Szűz vagy, a hártya épsége eléggé mellékes.
2018. jan. 31. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

A szűzhártyád sosem volt egyben. Rés van rajta, ami többek között igen hasznos, amikor menstruálsz. Ez a rés tágulékony, és csak akkor vérzik, ha nem vagy kellőképpen ellazulva az aktusnál, vagy ha durva a behatolás. Szóval ne aggódj, ha nem fáj, nem vérzik, semmi baja.

16/L

2018. jan. 31. 17:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert azóta hogy megvizsgált az orvos kevésbé fáj a felhelyezése bárminek is
2018. jan. 31. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg beszakadt. Örülj neki. Megkönnyíti az életedet. Ettől még szűz vagy. :)
2018. jan. 31. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínű már átszakadt.
2018. jan. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!