Szerintetek egybe van még a szűzhártyám?
16 éves vagyok és szűz. Olyan problémával voltam az orvosnál, hogy állitólag vaginizmusom van. Az orvos megvizsgált, elsőre fel tudta helyezni egy ujját, majd mondta hogy anatómiailag semmi gond nincs a hüvelyemmel és akkor mondta hogy vagonizmus lehet. Ezután egy kacsát is felhelyezett és vett egy kenetet tőlem rutinból. Szerintetek a szűzhártyám ezzel átszakadt vagy sem? Az elején kicsit fájdalmas volt a vizsgálat de utána már türhetőbb viszont nem véreztem utána.
A válaszokat előre is köszönöm!
Még fiatal vagy és ezért még ideges , feszült is vagy , ezért nem tudod elengedni magad. Lehet semmi baj nincs a sunciddal.
Majd ha természetesen eltudod engedni magad és nem görcsölsz , akkor tudsz rendesen szexelni is.
A szűzhártyád sosem volt egyben. Rés van rajta, ami többek között igen hasznos, amikor menstruálsz. Ez a rés tágulékony, és csak akkor vérzik, ha nem vagy kellőképpen ellazulva az aktusnál, vagy ha durva a behatolás. Szóval ne aggódj, ha nem fáj, nem vérzik, semmi baja.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!