Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Áthatolhatatlan a szűzhártyám?

Áthatolhatatlan a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 éve tűnt fel nekem, amikor nyaralason épp megjott és fürdeni akartam ezért megpróbáltam egy mini tampont felhelyezni. Anyukám elmondta és meg is mutatta hogyan kell. Teljesen ellazultam, mindent normalisan csinaltam mégis ahogy a hüvelyhez tettem abszolút nem ment fel még 2-3cm se. Azóta többször is próbálkoztam ezzel, még a nemi élettel is de egyszerűen nem lehet áthatolni semmivel. Valaki járt már így? És ha igen, hogy oldódott meg? Az olyan kommentekkel hagyjatok, hogy lazzulj el stb.. mert az nem vált be.

Válaszokat előre is köszönöm!

16L

#szűzhártya #áthatolhatatlan
2017. dec. 28. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvossal nézesd meg!
2017. dec. 28. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

A szűzhártya nem gátja a tamponhasználatnak, tehát biztosan nem amiatt nem ment fel. Inkább nem jól tetted fel.

Ha az egyik lábadat felteszed valahová és figyelsz arra, hogy a hüvelybe, ahol elkezded befelé tolni, van egy hajlat, így a felhelyezés ívét módosítanod kell, akkor ha abba az irányban helyezed tovább, akkor fel fog menni.

Ha pedig a nemi életről beszélünk, akkor pedig nyilván rágörcsöltél, vagy nem voltál rá felkészülve, így ellazulni sem tudtál annyira. Illetve amikor érezted, hogy kezd fájni, akkor inkább abbahagytátok. Meg ebbe is bele kell jönni. Mivel ha átszakad a szűzhártya, utána is még lehet kellemetlen az együttlét, amíg az illető meg nem szokja.

2017. dec. 28. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Teljesen jól próbáltam felhelyezni, jó irányba.

Amikor a szexre került sor teljesen ellazultam és nagyon kívántam. Akkor kezdtem el idegeskedni amikor nem jött össze 4. próbálkozásra sem. Amikor a barátom odarakja és próbál behatolni kegyetlen a fájdalom amit érzek, ráadásul nem is akar beljebb menni

2017. dec. 28. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Vannak ilyen emberek,és attól,hogy fáj még meg kell csinálni(ha ennyitől kiakadsz mi lesz pl.szülésznél),vagy felejtsd el a szexet. Ha ennyire aggódsz menj el nőgyógyászhoz.

UI.áthatolhatatlan szűzhártsa nincs!

2017. dec. 28. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:

A mini tampon kb olyan vastag, mint egy ujj.

Próbált a barátod kézzel tágítani? Vagy csak durr bele, a farkát nyomkodta?

2017. dec. 28. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is kegyetlenül fájt az első, azt hittem, hogy szétszakadok belülről, pedig nagyon óvatos volt a párom. Utána kellett pár hónap, mire belejöttem. Néha még most is kellemetlen az elején, amíg nem tágulok ki teljesen. Lassan, de próbálgatni kell, ha abbahagyjátok, sosem lesz jó.

L/19

2017. dec. 28. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, de van olyan, hogy orvosi beavatkozás szükséges, mert túl vastag a szűzhártya. Menj el nőgyógyászhoz, ő segíteni fog.
2017. dec. 28. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Téged csak stresszel, ideges vagy és ez miatt görcsösen szoritod. Még ha itt el is akarod hitetni velünk.

Lehet hogy ezt hivják vaginizmusnak.

2017. dec. 29. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!