Ha szüzen csináltak nekem hüvelyi ultrahangot, akkor a szűzhártyám egész biztosan átszakadt a vizsgálat során?
Figyelt kérdés
Volt egy pillanat, amikor nagyon éles fájdalmat éreztem, gondolom akkor történt, aztán onnantól már nem fájt semmi... Bár nem is vérzett utána...2017. okt. 21. 18:34
1/8 anonim válasza:
Nem biztos,de úgysincs semmi jelentősége.
2/8 anonim válasza:
Tudta a doki, hogy még szűz vagy? Mert jobb nőgyógyász nem csinál hüvelyi ultrahangot, ha még szűz valaki.
3/8 anonim válasza:
Ha a vizsgálat előtt használtál már tampont, akkor a szűzhártyád már rég átszakadt. Lehet ezért csinálták meg az ultrahangot.
4/8 anonim válasza:
A tampontól nem szakad át.Ha átszakad általában vér mutatkozik.
5/8 anonim válasza:
Nem biztos. A szűzhártya tud tágulni. Ha átszakad, akkor egy kicsit vérzik.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem használtam tampont még soha...
Nekem is furcsa volt, mert eddig két orvos is azt mondta, hogy nem csinál hüvelyit mert így nem lehet, de a mostani nagyon ragaszkodott hozzá, mert olyan betegségem van...
2017. okt. 22. 06:29
7/8 anonim válasza:
Igen, nagyon valószínű, hogy átszakadt.
8/8 anonim válasza:
Hát ha orvosilag indokolt a betegséged miatt, akkor ez van.
Egyébként nem mindig jár vérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!