Ha felmegy a hüvelyembe egy 5 cm hosszú pálca ( e. ü. tesztre alkalmas) akkor valószínű, hogy már nincs meg a szűzhártyám?
Egy partnerrel voltam 4 alkalommal,de sosem éreztem,hogy átszakadt volna. Mivel ő hamar elment a csúcsra az előjáték miatt,így nem volt alkalom arra,hogy teljesen behatoljon...
Legalábbis nem tudom megítélni.
18 l
Hú,de jókat szexelhettetek..:)
A szűzhártyán eleve van lyuk,ahol a menstruációs vér távozik és csak pár centire van a hüvelytől.
Tehát,az,hogy 5centire is fel tudsz nyúlni,az semmit nem bizonyít.
Nem mindenkinek fájdalmas a szűzhártya repedése,pl.én meg sem éreztem.
18 évesen ilyen kérdést kiírni a saját testedről.....na mindegy
Tényleg...az milyen már, hogy olyan gyorsan elsül, hogy egyszer se bírja betenni rendesen? Mondd hogy csak trollkodsz, ilyen nincs. Vagy ha igen akkor menjen el pszichológushoz vagy valahova ahol ezen segítenek mert nem normális. Lehet hogy volt a családjában egy pörköltszaftos bajszú nagybácsi a családjában aki fogdosta és az ölébe ültette, ezért van ilyen problémája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!