Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem említeni az orvos,...

Ha nem említeni az orvos, hogyan lehetne neki szólni?

Figyelt kérdés

Ha első fogamzásgátló felírása előtt nem említené a vérvételt a nőgyógyász orvos, akkor hogyan lehetne udvariasan mondani neki mégis, hogy ne gondoljon okoskokónak?

Úgy tudom a vérvétel azéft is fontos ebben az esetben hogy elkerülhető legyen a trombózis.

2018. jan. 29. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

"Netről bármit be lehet másolni."

Ez így van. Sőt, jobbat mondok, neten bármilyen hiteles információt meg lehet találni, csak jól kell keresni.

Amiket belinkeltem, azok nem nők lapja szintű oldalak, hanem tudományos közlemények. Ha inkább elhiszed itt, hogy majd egy rutin labor megvéd a fogamzásgátló összes mellékhatásától és szövődményétől, ahelyett, hogy elolvasnád és értelmeznéd azt, amit írok, akkor egészségedre. Nem én írok hülyeségeket, hanem te rágalmazol névtelenül orvosokat úgy, hogy semmi orvosi ismereted nincs.

És orvosok miért ne lehetnének itt? Szerinted az orvosoknak nem lehet életük, nem netezhetnek, nem facebookozhatnak? Elárulom: magamon kívül még két olyan orvost is ismerek, aki rendszeresen jelen van és válaszol ezen az oldalon.

[link]

Remélem elégedett vagy.

2018. jan. 30. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Igen, elégedetten röhögök rajtad! Szánalmas vagy.
2018. jan. 30. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg orvos vagy és értesz ehhez a fogamzásgátlós dologhoz akkor jól jött volna ha korábban is itt vagy, mikor kérdésem volt és hétvégén nem tudtam felhívni a nőgyógyászom.
2018. jan. 30. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Általában igyekszem válaszolni a a fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdésekre, de persze nem ülök itt a nap 24 órájában. Legközelebb, ha kérdésed van, nyugodtan írj.

Bár 63%-os ugye megmondta, hogy nem vagyok orvos és hülyeségeket állítok:D

2018. jan. 30. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké köszi. :)

Vagyis lenne is egy kérdésem. Priviben tegyem fel?

2018. jan. 30. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Írhatod privátban.
2018. jan. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!