Feleven belul 2x lehet altatni?
Miért ne lehetne? Ha kell, akkor kell. És ez nem is olyan, mint pl a röntgen, amit néha úgy követelnek az emberek az orvosoktól, mint ha étteremben rendelnének. Közben meg a rtg sugár összeadódik a szervezetben és egy élet nem elég arra, hogy akár feleződjön a benyelt adag...
Szóval az altatás nem gáz. Emiatt ne halaszd a tükrözést, ami egyébként nem is mély altatásban történik.
oh ertem :)
koszonom a valaszokat :)
valaki esetleg tud ajanlani jo helyet gyomor- es vastagbeltukrozesre?
Ha muszály miért ne altatnának? Írták előttem baleset miatti dolgokat...
Altató anyag mintha nagyon más lenne, mint 10en évvel ezelőtt.
Mostaninál felébredtem, nem sistergett a fejem. szinte azonnal éber voltam.
3-as: A röntgen es a radioaktivitás nem ugyan az. A rintgensugar nagy energiájú elektromágneses sugárzás es csak az expozicio alatt másodlagos sugarforras az akin a vizsgalat történik. Radioaktivitásnal van az, hogy bomlás van es hosszabb ideig sugárzik az ember. Ilyenek az izotópos vizsgálatok. Másrészt a röntgent sievertben merik a bomlast meg bequerelben.
Szóval hülyeség amit írtál.
Fővárosba nem csinálják sehol? Hihetetlen számomra.
Ugynevezett 1 napos sebészet. A " chron " betegeket is így nézik. Jobb így minden érintettnek... ( ha rosszul írtam a betegség nevét bocs )
Jó 10 éve kb altatja a betegeket az 1ik doki vastagbél tükrözésnél. Kisvárosi kórház vagyunk.
Gyomornál nem altatják a beteget.
Korszerűbbek az altató szerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!