Mi lehet a baj? Első hónap a fogamzásgátlót szedek.3 hónapig nem volt vérzésem az orvos azt mondta elkezdhetem egyből szedni
Mi van? Elkezdtél vérezni a 17. napon, ezért rögtön elkezdted a következő levelet, félbehagyva azt, amit elkezdtél szedni?
Mindenképp szedd végig azt a levelet, amit elkezdesz, még azoknak is össze-vissza jelentkezhet a megvonásos vérzés az első hónapokban, akiknek előtte teljesen rendszeres és megbízható vérzése volt. Neked egyáltalán nem volt vérzésed, szóval még nagyobb katyvasz várható. Szedd végig a levelet, tartsd be az előírt szünetet, és ugyanúgy kezdd el a következő levelet, ahogy elő van írva, teljesen függetlenül attól, mikor kezdesz el vérezni!!! Az, hogy a ciklus első napján kell kezdeni, az első levél első szemére vonatkozik, de rád nem érvényes, tekintve, hogy neked nem volt vérzésed a tabletta szedés előtti hónapokban. Ha elkezded az első levelet, onnantól előírás-szerűen szedd, és akkor néhány hónap alatt be kell állnia a mesterséges ciklusodnak.
Köztesvérzés, az első 3 hónapban előfordulhat, amíg szokja a szervezet a hormonokat.
Jó nagy hülyeség volt elkezdeni az új levelet. Csak a legelső levelet kell elkezdeni a menstruáció első napján, hogy rögtön védjen. Utána 21 napig szedni kell, 7 nap szünet és a 8. napon kell elkezdeni a következő levelet. De mindez benne van a tájékoztatóban.
Köszi #8, utólag már rájöttem én is. A kommentekben azt próbáltam elmagyarázni, amit te a #7-ben írtál, csak te érthetőbben fogalmaztad meg.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!