Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két éve hüvelyi folyásom van,...

Két éve hüvelyi folyásom van, állandó orvoshoz járással az ötödik orvos után 2 év elteltével kiderült hogy PCO-m van a doki igazából nem mondta el még h mi a teendő vagy hogy ez mennyire súlyos vagy lehet e ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Menstruációm csak fogamzásgátló szedésével volt rendszeres másfél évig szedtem de szeptemberben abbahagytam arra gondoltam attól van folyásom. A folyásomra viszont azt mondta semmi kórosat nem lát rajt de még most jön meg az eredményem. Igazából aggódom mi is ez a PCO rengeteget olvastam, és olvasok is utána de csak rosszat találok h nehéz a teherbe esés így, a betegség tünetei pedig pont nálam is jelen vannak az erős hajhullás a bőröm nem vészes még nem pattanásos annyira.
2018. jan. 27. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedden jön meg az eredményem, akkor már többet tudok.
2018. jan. 27. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, én úgy tudom, hogy hajhullással is jár.

Itt van neked egy fórum, ahol olvashatsz történeteket, nekem anno PCOS gyanúm volt, de kiderült, hogy csak kicsi a súlyom.

[link]

2018. jan. 27. 13:35
 13/13 A kérdező kommentje:
:( Hát ettől nagyon félek hogy kihullik
2018. jan. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!