Ha egy nagyon kicsit az első jobb felső fogam jön előre, egyenlőre nem súlyos, de zavar. Nem tudom erre állandó fogszabit vagy csak éjszakait adnak (egyáltalán adnak rá? ).
Én is azt hittem annó, hogy csak elöl egy fogam áll kintebb, aztán a doki felvilágosított, hogy voltaképp az egész felső fogsorom kintebb van, mint kellene. :D
Ezzel csak azt mondom, hogy ne lepjen meg, ha esetleg más problémát is talál majd a fogdoki.
Az, hogy csak éjszakai fogszabid legyen, szerintem nem ér sokat. Az állandó ad szerintem tartós eredményt.
Nekem úgy volt, hogy kb. másfél évig volt állandóm és utána kaptam éjszakait. De egyik ismerősöm először kapott éjszakait, azért hogy kicsit kitáguljon a fogsora és jobban elférjenek a fogak és utána kapott állandót.
Szóval ez fogfüggő. :)
Akkor húznak fogat, ha nem férne el különben.
Bár ez is érdekes.. ahol én először voltam, ott azt mondta a doki, hogy legalább 2-3 fogamat ki kell húzni. Aztán elmentem egy másik dokihoz, és ő egy foghúzás nélkül hozta rendbe a fogaimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!