Petefészekdaganat is lehet? El vagyok keseredve.
Sziasztok. Egy 14 éves lány vagyok. A menstruációm után 8-9 nappal barna folyásom volt. Anya cickafark teába ültetett, talán az segített. Azóta nem véreztem, de a derekam alul fáj jobb oldalt, a jobb petefészkembe is néha bele-belenyilal. A menstruációm normális volt.
Olvastam mindenfélét interneten és eléggé megijedtem. Komoly bajom lehet?
Pénteken megyünk ultrahangra.
Éjfélkor levágott kos vérébe kell keverni újholdkor született bagoly tollát és vizisikló pikkelyét. Az segít.
Vagy nem... kb ilyen a cickafark tea is. Anyád retardált, ilyennel egyből orvoshoz kell menni.
Vagya kondás legszennyesebb inge is segíthet.
Lehet gyulladás vagy cysta.
Ne olvasgass a tüneteidről! Bírd ki péntekig.
Ha hasi uhd lesz, akkor legyen vizelet a hólyagodban, hogy jobban láthassák a kismedencét.
Majd írj légyszi, hogy mi lett!
Holnap menjetek az orvoshoz, mivel erös fájdalamiad vannak, azonnal el kell, hogy lássanak.
Ettöl függetlenül a daganat gyakorlatilag kizárt, sokkal valószínübb a petefészekgyulladás. A cickafarktea ugyan enyhítheti a tüneteket, de nem gyógyít meg, és kezelés nélkül komolyabb problémák is lehetnek belöle (krónukus gyulladás, esetleg meddöség, stb)
Jobbulást kívánok!
Nem, egyáltalán nem kibírhatatlan a fájdalom. Érzem hogy fáj, de nem túl erősen.
Nagyon kedvesek vagytok, jól esik a bátorítás :)) ultrahang után írok, remélem semmi komoly.
Sajnos bármi lehet, de addig nem érdemes ezen agyalni, mert csak magadat teszed tönkre, tapasztalatból mondom. Januárban műtöttek petefészekcisztával.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!