S. O. S. teljesen el vagyok keseredve. Ez mégis mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete lefeküdtem a kedvesemmel,tablettát szedek,nem használtunk óvszert. Másnap a hüvelyem nagyon fájt,aztán a következő napon már a pisilés is fájt,illetve nagyon kicsit véres volt a vizeletem is,vagy csak a wc papír. Aztán vettem be gyulladás csökkentőt(cataflam),urzinolt is szedtem,mert előtte fájt a torkom is,arra is gondoltam talán felfáztam,de már erre nem gondolok. Napokkal később sokkal jobb lett a helyzet,elmúlt a fájdalom lent,pisilés se volt véres és fájni se fájt úgy. A hüvelyem néha még égetően fájt,vettem intim mosakodógélt,hogy azzal is segítsek,örültem is,hogy múlik. Azonban ma újra fáj,kegyetlenül. A pisilés is,bár nem annyira. Vér nincs,csak a hüvelyem ég szúr. Orvoshoz csak holnap délután van lehetőségem menni,addig amúgy kibírom,de teljesen kétségbe vagyok esve,hogy ennyire fáj. Mit gondoltok,mitől lehet ez? Mire számítsak a dokinál? És addig mit tehetnék,hogy ne figyeljek a fájdalomra?2017. márc. 20. 08:12
1/4 anonim válasza:
Valami fertőzést jól elkaphattál tőle. A mosakodógél nagyon nem kellett volna, szerintem az csak rontott a helyzeten. Nekem hüvelygyulladásnak tűnik. Ne aggódj, az orvos segíteni fog rajta.
2/4 anonim válasza:
Ugye magaba a hüvelybe nem megy be a szappan/mosakodogél? Persze hogy ég meg csíp... Huvelyt nem kell nem is szabad tisztitani. A szemgolyodat se mosod, a huvely is magatol tisztul ki.
Szerintem normalis, hogy neha faj utana, bar baratomnak van egy merete, meg attol is fugg durvultok-e, meddig tart az egyuttlet.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem megy bele semmi se,se szappan se semmi. Viszont nőgyógyász csak egy hónappal később van,holnap háziorvoshoz megyek,ő is ugyanúgy adhat valami gyógyszert rá?
2017. márc. 20. 15:00
4/4 anonim válasza:
Menj másik nogyogyaszhoz MINÉL HAMARABB! Lehet egy csúnya fertőzés is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!