Mi lehet ez? Mit tehetnék? Volt már valakinek hasonló problémája? Nagyon el vagyok keseredve.
Egyébként a barátnöm írta,hogy ez sok féle ok miatt lehet. Borotva,gyanta használattol,törölközö,müszálas fehérnemü,intim mosakodók,Stb.
Az óvszerhasználat is?? Ez valóban így van?
Én használok intim mosakodót ,borotvát,gyantát,illetve pamut fehérnemüt viselek mindíg,mindennap cserélem,mindennap tisztálkodom,3naponta cserélem a törölközöm,3 db törölközöt használok,fej,felsö test,€s alsó test törlésére,és mégis ez van..:( de amint említettem mindezek,az új óvszerhasználat után jelentkeztek,szóval biztos hogy ez az ok ugye?
Légyszi írjatok tapasztalatokat,megnyugtató valamit,tanácsokat,valami krém nevet,vagy valami jó fertötlenítöt ami segítene.
Köszönöm!
Okozhatja gomba vagy baktérium is. Azon pedig csak nőgyógyász tud segíteni. Ha bebizonyosodik, hogy erről van szó, mindenképpen irass fel a párodnak is valamit a dokival, különben oda-vissza adogatjátok majd egymásnak (akkor is, ha nincs tünete)
20N
Eléggé sok oka lehet lehet az óvszertől is.
Mindenképpen mutassa meg nőgyógyászának.
Szia
Ez a job belso szemeremajakon van kisse rosszul fogalmaztam,bocsi
Vettem 3fajta kenocsot canesten,bepanten,meg egy masik furcsa neve van,meg termeszetes intim gertotlenitot..meg valtottunk latexmentes ovszerre kicsit mar enyhult
Ha visszater,vagy rosszabb lesz,mindenkepp megyek orvoshoz koszonom a valaszokat.
Szia
Ez a job belso szemeremajakon van kisse rosszul fogalmaztam,bocsi
Vettem 3fajta kenocsot canesten,bepanten,meg egy masik furcsa neve van,meg termeszetes intim fertotlenitot..meg valtottunk latexmentes ovszerre kicsit mar enyhult
Ha visszater,vagy rosszabb lesz,mindenkepp megyek orvoshoz koszonom a valaszokat.
Hat termeszetes alapanyagokbol keszult.
Idelyn a neve,es Canestent is vettem,meg Bepantent
Kicsit mar jobb,..remelem elmulik
Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!