Erdemes tesztelni meg vagy csak magamat idegesitem?
November kozepen voltam egyutt a baratommal ugy,hogy a szamitott menstruaciom mar 2napot kesett(nem elvezett el bennem).. Szeretkezes utan 2-3 nappal meg is jott,az eleje enyhebb volt,mint azelott,de nagyon fajt,utana a kozepe vege rendes mennyisegu volt es a vegen kicsit barnaztam is..
Azota nem voltunk egyutt
Het kozepen kellett volna most megjonnie,de nem jott meg meg.
Szex utan kicsivel tobb,mint 2 es kicsivel tobb(15 nappal utana),mint 3 hettel (24 nappal) is negativat teszteltem (ugyanolyan teszttel,x-epil vizeletsugaras)
Kene egy 3. Teszt is vagy meg kene nyugodnom? Ha csinalnek akkor holnap vennem meg,de holnap csak 2.talan 3.vizeletbol tudnam megcsinalni
Azota a hasam idoszakosan fajt picit,lent,de annak tudtam be,hogy tulsagosan durva volt... most meg mar idegessegnek..
A melleim kicsit fajnak,oldalt,ha osszenyomom oket
Menstruacio ota volt a ciklus elejen kicsi kremes feher, majd 2-3napig atlatszo trutyi,majd ujra kicsit kremesebb nyákom
Elozo menstruacioim 29,24,24,27,27,28 naposak voltak, most ugye 26 nappal szamoltq szerdara de semmi
Az egy dolog,hogy magadat idegesíted,de minket is..
Nem először írod ki a kérdést.
1.Nem élveztek beléd.
2.Azóta már menstruáltál egyszer.
3.Mindkét teszt eredménye negatív,nem volt korai a tesztelés.
4.Premenstruációs tüneteid vannak.
Nem vagy terhes,de ha nagyon szeretnél,akkor tesztelj még egyszer.
A stressz miatt is késhet.
Szűz Máriára gondolsz?
Állítólag ő belé sem élveztek belé..és mégis mi lett belőle? :)
Lehet,hogy igazad lesz.:D
#8 De ők nem védekeztek.
Persze,van olyan,hogy később derül ki a terhesség vagyis nem mutatja a teszt,de akik itt sztorizgatnak,azoknak már hetek óta késik a menstruációja.Neked meg még csak pár napja.
Nem vagy terhes.Minél inkább stresszel,annál többet fog késni.
Mi is csak megszakitassal
De en se latok sok eselyt ra a negativ tesztek miatt, kesett menstruacio 2.napjan tortent es utana megjott kb ugyanugy, hogy volt nyákom es menstruaciom is.. csak hallottam ezeket,meg hogy az x-epil teszt megbizhatatlan neg ilyenek
Viszont: jelenleg a mehszajamat csak ulesben erem el es kicsit nagyobb is es zartabb picit. Tegnap puha es kisebb volt,de az nap vege fele..nagyon ra vagyok gorcsolve.. most is faj a hasam es a huvelyembol kb egy lencse meretnyi feher trutyit tudtam osszeszedni
Gondolkozok,hogy vegyek e egy utolso tesztet holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!