Menzesz után lehet tesztelni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy késett a mensim, de végül megjött,mégsem olyan mint szokott (kb. mint egy vulkán a normális).
Nagyon szurkál a hasam, olyan mintha...be lenne nagyon keményedve, mintha lenne belül egy kemény valami, nagyon nagyon be van durranva, sose volt ilyen.
Lehet hogy terhes vagyok, esetleg méhen kívüli terhesség?
Úgy szeretném már. Csak félek, hogy ez rossz jel, ezért akarok tesztelni ha elmúlik. Vagy lehet akkor is, ha épp megvan?
2012. okt. 18. 16:33
1/2 anonim válasza:
attól függ, hogy mit használsz, tampont vagy betétet? Tampon mellett én tesztelnék, de ha meg van akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.
2/2 Mara Acoma válasza:
Szia! Én is pont így vagyok most... 3 napot késett és ma megjött, de nem rendesen. Teszteltél már? Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!