Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez? :' (

Mitől van ez? :' (

Figyelt kérdés

már 2,5 éve van folyásom. mindig is olyan volt mint a tojásfehérje.de az utóbbi időben olyan,mint a rágó,miután kivesszük a szánkból,úgy nyúlik, meg minden. ma wc-n megtöröltem magam és láttam hogy folyás...jó,megtöröltem:megint. töröltem és töröltem,de még mindig jött! már új wc papírt is kellett tépnem.miután felhúztam a bugyim,éreztem hogy megint ragadok!

mitől lett ilyen sok? (sose volt kevés!!) de a mai eszméletlen volt.. mit csináljak? mitől van?!

még nem jött meg :( 14L

2012. okt. 14. 17:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj.
2012. okt. 14. 18:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem mindenkepp el kene menned nogyogyaszhoz, anyukad el tudna vinni vagy akar egy baratnod elkiserni, mert vszleg gombas fertozesed van
2012. okt. 14. 18:19
 3/16 A kérdező kommentje:
de nem viszket! furcsa a szaga,de úgy tudom hogy az normális.
2012. okt. 14. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Használj tisztasági betétet, így tisztán marad a bugyid is.

De ha a folyásodnak furcsa a szaga, akkor ajánlom, hogy menj el nőgyógyászhoz. Kérd meg a nővéredet, vagy anyukádat, hogy kísérjen el téged! :)

2012. okt. 14. 19:27
 5/16 A kérdező kommentje:
használok tisztaságit de az is átázik vagy mellette is kifolyik!
2012. okt. 14. 19:49
 6/16 anonim ***** válasza:
55%

Jó lenne keresnetek egy kedves női orvost első alkalommal, mert elötte elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés is, mint egy férfi elött.

Menjetek a gyerek- vagy tiniambulanciáre, mert ott kiméletesebbek és nagy valószinűséggel nőt találtok.

2012. okt. 15. 07:37
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sincs semmi bajod, de ha nagyon izgulsz akkor menjetek el anyuddal egy nőgyógyászhoz.

Igaza van az elüttem szólónak. keressetek női dokit, aki azért jóval empatikusabb mint egy ffi, márcsak azért is, mert ő is jár nőgyógyászhoz és neki is "kellemetlen" a beterpesztés.

2012. okt. 15. 08:35
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj 6-os válaszoló, de te TÉNYLEG elmebeteg vagy !
2012. okt. 15. 08:38
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
El kellene menni szakemberhez. Nem lehet, hogy valami fiútól kaptad el? Mindenesetre addig csak gumival csináljátok amíg nem változik a helyzet.
2012. okt. 15. 09:54
 10/16 A kérdező kommentje:
soha nem is volt pasim,így logikus hogy még nem is répáztam... 14 évesen?!
2012. okt. 15. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!