1000. ilyen kérdés, de mi lehet ez?
Előre kérek mindenkit, hogy ne oltson le és kiabáljon velem még így neten keresztül sem, ha lehet!
Az a helyzet, hogy egy hete viszketek ott lent, nem égetően és fájdalmasan, csak viszket. Ma vettem észre, hogy a folyásom túrós, de esze ágában sincsen másmilyen lenni és nem tudom, mi ez, rohadtul félek, 13 éves vagyok. Hüvelygomba? Valami más gombás fertőzés? Mik lehetnek a lehetőségek? És ha az, mit csináljak először, mihez kezdjek? Bárcsak feleslegesen aggódnék... Már sírok, légyszi segítsen valaki!
Hát én is azért írtam már a legelső kommentemben, hogy nőgyógyász, és ne otthon kezeld magad olyan cuccokkal, amit itt javasolnak.
Mert ha nem?
Ki vállal felelősséget?
A doki majd kikezel, ne aggódj!
Amúgy én is hasonlóan gátlásos voltam. A naplómba leírtam, mert nekem úgy égetett alul és csípett pisilésnél, hogy ülni alig bírtam. Szerencsére anya olvasta a naplóimat (amit sose bocsátottam meg neki, miután rájöttem) és tapintatosan rákérdezett, hogy valami baj van? Akkor elmondtam. Nekem akkor ő vett Canestent és az első kenés után jobban lettem, de ha nem lettem volna jobban, elvitt volna orvoshoz. De nekem nem viszketés volt, szóval szerintem is jó lenne nőgyógyászhoz menni.
Bátorság, olyan hamar meggyógyultam, miután anyukám segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!