Az angol 1000 kérdés 1000 válasz mennyire tud segiteni ha nyelvvizsgára készülök?
én ebből készültem felsőre (a felsőfokú vizsgás változatból), azaz csak ebből. eredményesen.
amúgy meg felmész a honlapjukra és letöltöd a szóbeli témaköröket, nem túl nehéz...
Én nagyon szeretem azt a könyvet, kiindulópontnak, nem bevágni!!!
Gyakran azért nem tud a vizsgázó egy témáról beszélni, mert még magyarul se menne folyékonyan 3 perc...
Jól össze van szedve téma-szókincs, , jók a kiinduló pontnak feltett kérdések, viszont a példa válaszok nekem személy szerint nem tetszenek annyira; még angol anyanyelvűvel sem találkoztam, aki beszélgetés során így fejezte volna ki magát - inkább egy esszében...
Egyszer átolvasni, ötleteket meríteni belőle, a témánkénti szószedetet átnézni (hátha eszedbe jut, hogy jé, ezt ismerem, vagy jé, nem is gondoltam hogy erre szükségem lenne...) MINDENKÉPPEN ÉRDEMES!!! Ennél jobban összeszedett könyvet a saját kategóriájában még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!