1000. ilyen kérdés, de mi lehet ez?
Előre kérek mindenkit, hogy ne oltson le és kiabáljon velem még így neten keresztül sem, ha lehet!
Az a helyzet, hogy egy hete viszketek ott lent, nem égetően és fájdalmasan, csak viszket. Ma vettem észre, hogy a folyásom túrós, de esze ágában sincsen másmilyen lenni és nem tudom, mi ez, rohadtul félek, 13 éves vagyok. Hüvelygomba? Valami más gombás fertőzés? Mik lehetnek a lehetőségek? És ha az, mit csináljak először, mihez kezdjek? Bárcsak feleslegesen aggódnék... Már sírok, légyszi segítsen valaki!
Megjött már a menszeszed? Ha nem akkor lassan megfog mert ezt úgy hívják hogy fehér folyás és teljesen természetes a nőknél.
Ha megjött már és az első 8 hónapba vagy az sem baj!
De ha már 1-2 éve van szólj anyukádnak
valószínűleg valami gombás fertőzés, vegyél intim mosakodó gélt, azzal mosakodj "ott lent", mert a sima tusfürdők nem erre vannak kitalálva. plusz kend be canestennel utána.
ha 3-4 napon belül nem javul, szólj anyukádnak és menjetek el nőgyógyászhoz. nem ciki én legelőször olyan 4-5 évesen voltam egy uszodai malőr miatt :D
Szió!
Szerintem ez hüvelygomba.
De ne ijedj meg!
Menjetek anyuddal el nőgyógyászhoz, és ő majd ír fel neked rá valamit.
Magadat ne kezeld otthon semmivel, még ha itt kapsz majd ilyen tanácsokat.
Ezt akárhol elkaphattad; uszodában, közös wc használattal, bárhol.
Szóval irány a doki, és ne félj!!
Szerintem így: "Anyu, szeretnék mondani valamit.
Erre Ő: És mit?
Erre Te: hááát, azt, hogy nincs valami rendben velem.
Erre ő biztos megkérdezi, hogy mi a baj, mi történt.
Erre Te: a nemi szervemből ( vagy hívd, nevezd, ahogy te szoktad) valami furcsa jön, meg viszket.
Szerintem Anyu, orvoshoz kellene mennünk"
Elég jó??
Menj el szépen a gyógyszertárba és vegyél Canesten kombi nevű készítéményt. A csomagban lesz három darab hüvelykúp, ezt lefekvés előtt kell felhelyezni. Ezenkívül lesz benne egy tubus krém, melyel a hüvelybemenetet és a kisajkakat kell bekenni.
A kezelés alatt nappalra és éjszakára is tegyél a bugyidban tisztasági betétet, mert a készítmény picikét kifolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!