Lányok! Kinek, mikor jött meg először?
Figyelt kérdés
Sztorik érdekelnének, hogy kinek hol, mikor, hogyan jött meg! :)2017. dec. 9. 17:38
31/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem már csak egy oszt.tarsamnak nem jött még meg....régen panaszkodott miatta, és irigyelt minket, azóta ezeket nem mondja, de szerintem csak azért mert nem akarja magát leégetni, de sztem még ugye úgy benne van ez is....
2018. jan. 8. 18:39
32/32 anonim válasza:
Nekem 11 évesen.Balatonra mentünk nyaralni,oda úton rosszul voltam,fájt hasam,nem tudtam miért,utána este láttam,hogy véres a WC papír,de nem akartam elhinni.(Pont tavasszal világosítottak fel erről.)Nem szóltam senkinek,másnap viszont teljesen áztam,akkor szóltam anyukámnak,aztán elintéztük.Viszont utána nem fürödtem a Balatonban.Öt napig voltunk ott és pont öt napig volt meg.Akkor is és azóta is betét használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!