Lányok! Kinek, mikor jött meg először?
12-13 eves lehettem.
Baratnommel voltam, es emlekszem felalltam az agytol amikor mondta hogy “Uristen, neked veres a gatyad!!!”😀 kirohantam a wcre es rajottem, hogy vegre “nagylany” lettem.
Persze nem volt kellemes az utana levo resz, ugyanis ki kellett mosni a fehernemumet, es a nadragomat.
14 voltam. Epp kajaltunk a suliban ebedszunetben. Elmentem wc-re, ott vettem eszre, hogy uszok a verben. A nadragom nagyon durva olyan lett. Azt se tudtam mit csinaljak. Nagyon megidejtem. Par orat kellett meg maradni suliban, nalam nem volt semmi, kerni nem mertem, igy a derekamra kotottem a puloverem. Meg a legjobb baratnomnek se mondtam el, aki amugy elkisert wc-re.
Egy fele mentunk haza sulibol, es meg azt akarta, hogy menjek at hozzajuk. Kitalaltam valami kamu sztorit,haza mentem, a nadragot es bugyit gondosan a kinti kuka melyebe rejtettem, loptam anyumtol betetet es ennyi.
Amugy nem lettem anyam altal folvagositva, a mai napig se...... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!