LÁNYOK! Sürgős! Ha most használnék először tampont és normált rakok fel attól lehet valami bajom? Több lent.
Elég erős a vérzésem és szeretném kipróbálni a tampont.De nagyon félek tőle és attól is,hogy ha most használok először és normál pro comfort tampon van itthon és azt rakom fel mini helyett lehet valami bajom?
Ha ez számít akkor szűz vagyok :) És 13/L
Szia!Régen én is féltem tőle,rengeteget próbálkoztam mire sikerült,de szerintem nem lesz tőle bajod.A szüzességednek sincs hozzá köze.
26L
Semmi bajod sem lesz töle, a mini meg a normál közt nem sok méretbeli különbség van.
Emellett szüzen is lehet tampont használni, semmi probléma sincs ezzel.
Elöször olvasd át alaposan a használati utásítást, a felhelyzéskor figyelj, hogy a tampont nem merülegesen kell bevezetni, hanem kicsit ferdén hátrafelé, mert a hüvely iránya olyan, és addig kell feltolni, amíg a tampon vége a záróizmon belülre kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!