Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem menstruálok. Előre...

Még nem menstruálok. Előre lehet valahogy hozni? Vagy meg tudom indítani?

Figyelt kérdés

14éves vagyok. 47.5kg. Még nem menstruálok ezért piszkálnak is a suliban. De inkább én félek hogy nem fog megjönni. Nem tudok valamivel rásegíteni hogy elkezdjem? Valami természetes étel vagy ital? Van egy Mi történik velem című könyvem. A szerint már minden átalakuláson átmentem. A háziorvos azt mondta hogy ne izguljak meg fog jönni. De én nagyon izgulok mert ez is fél éve volt.

Anyukám meghalt mikor még kicsi voltam.

Tőle nem tudok tanácsot kérni .

2017. nov. 26. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azért nem jött még meg mert nagyon vékony vagy!

171 cm-hez nagyon kevés a 47 kg.

Próbálj meg hízni!

2017. nov. 26. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, meg fog jönni neked is. Ne görcsölj rá.

Beindítani semmivel sem tudod, majd jön magától.

Azzal meg aki ilyen miatt piszkál ne foglalkozz, inkább röhögd ki őket. Ők semmivel sem többek mint te.

Engem is cikiztek még általános iskolában mert lányok közül nekem jött meg utoljára. És akkor mi van? Nincs két egyforma ember.

2017. nov. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!