Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz, hogy amíg nem menstruálo...

Igaz, hogy amíg nem menstruálok addig még nőni fogok?

Figyelt kérdés

Ma voltam vérvételen és ott mondták.... Elvileg 172cm és 47kg 14/L vagyok.. és borzasztóan zavar hogy nagyon vékony vagyok és eléggé magas!😫

A menstruációm még nem jött meg... Az osztályból már mindenkinek megjött ês már én vagyok a legmagasabb .. mindenki azt mondja (felnőttek) hogy úgy is most már magasak a fiúk meg ilyenek de én nem nagyon látok kagas fiúkat....

2017. okt. 31. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen osztályba jársz, hogy te vagy a legmagasabb??

Én 175 cm vagyok, nem éppen most voltam iskolás, és már akkor sem számítottam extrém magasnak, még jó pár lány volt, aki olyan magas volt, mint én.

Manapság meg sokkal magasabbak a fiatalok.

Egyáltalán nem vagy túl magas.

A növekedés meg mindenkinél más, nem mindenkinél függ össze a mensivel. Én 14 éves korom után már nem nőttem tovább.

2017. okt. 31. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi😊

Hát egy ideig még többen is álltak előttem de most már az összes lányt lenőttem...

2017. nov. 1. 09:40
 3/3 anonim válasza:
Ha megis megjonne a menstruaciod meg 2 evig noni fogsz,es amugy sztm nem vagy egyedul a magasagoddal,ha akarsz irj privatott👌
2017. nov. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!