Menstrualok, nagyon sok van 20-25 percenkent cserelnem kell. Mennetek suliba? 13/l
A hasam most nem faj, de nagyon sok van, egy ideig kimaradt, szoval most be is "potolja". Ejjel is keltem, de ugy is ataztam. A suliban meg minden oran vagy ketszer nem kerezhetek ki, foleg hogy ott lepcsozok is meg minden, elindulna. Egyebbkent betetet hasznalok, masfel eve jott meg eloszor, mindig is eros volt a verzesem sajnos :(
Kb 7 napig szokott tartani, az elso ket nap nehez nagyon.
Ti mennetek igy suliba?
(bar en szerintem nem megyek, kivancsi vagyok a velemenyetekre) Haromig vagyok. Csak par lanynak van meg, pedig sokan vagyunk. Az orvostol kerhetunk igazolast.
Koszi elore is! (
Most őszi szünet van, nem?
Amúgy az éjszakai legvastagabb betét is átázik 20 perc alatt?
Ez miatt nem maradnék ki. Ha majd dolgozni fogsz, akkor se mehetsz szabira havi pár napot a menzesz miatt (az orvos meg nem fog táppénzre venni ezért).
Romaniaban az 5-8-asoknak nincs szunet.
Tudom, de ejszakait hasznalok, vagy egyszerre kettot, de ugy is sok.
Egy napot be tudok potolni :) de koszi a valaszt!
Ha tényleg ennyire vérzel , akkor ma maradj otthon. Próbáld ki a mini tampont.
De nincs őszi szünet??? Még nekem is van , pedig főiskolás vagyok.
Szia!
Nem ismerem a román árukészletet, de az Alwyas Ultra Secure Night-ot tudom ajánlani. Az a legerősebb.
A tampont nem ajánlom, mivel a mini sokkal kevesebbet bír mint egy normál betét. (Tapasztalatból mondom). Szóvel szerintem nem jutnál vele előbbre.
Suliba szerintem ne menj, 1 napot kibírsz. De egyébként érdemes lenne felkeresni egy orvost, mert szerintem ez már nem normális.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!