Még nem menstruálok. Előre lehet valahogy hozni? Vagy meg tudom indítani?
14éves vagyok. 47.5kg. Még nem menstruálok ezért piszkálnak is a suliban. De inkább én félek hogy nem fog megjönni. Nem tudok valamivel rásegíteni hogy elkezdjem? Valami természetes étel vagy ital? Van egy Mi történik velem című könyvem. A szerint már minden átalakuláson átmentem. A háziorvos azt mondta hogy ne izguljak meg fog jönni. De én nagyon izgulok mert ez is fél éve volt.
Anyukám meghalt mikor még kicsi voltam.
Tőle nem tudok tanácsot kérni .
Nem írtad milyen magas vagy, de például ha nagyon sovány vagy, akkor az oka lehet annak, hogy nem jön meg.
Nem tudod semmivel sem előrehozni, de ha ezen idegeskedsz, akkor még késlelteted is!
Az osztálytársaiddal ne foglalkozz, éretlen, ostoba kis csitrik!
Hallgass a dokira, igaza van! 16 éves korodig bármikor megjöhet! Ha utána sem, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
Fel a fejjel! Most még várod, de utána néha átkozni fogod! Használd ki az időt, amíg nem kell a havibajjal foglalkoznod, mert utána évtizedekig "szenvedhetsz" vele! ;)
Őszinte részvétem.
Egyébként sajnos én úgy tudom hogy nem lehet semmivel előrehozni. Ez ,,genetika". Lehet hogy anyukád is kédőn érő volt. Az én osztályomban is van olyan lány, aki még nem menstruál. Aki meg emiatt piszkál, az menjen a fenébe. Ne foglakozz velük.
Egyébként hány cm vagy? Mert ha nagyon vékony vagy, attól is lehet. Ez a szervezet védekező mechanizmusa, hogyha nagyon vékony vagy akkor nem lennél képes kihordani egy gyereket, és ezt így jelzi a szervezeted hogy még nem menstruálsz. Diétától is lehet, vagy hogy nem megfelelő az étrended. Vagy lelki okai is lehetnek.
Ha gondolod írj privátban!
14/L
Ha tényleg ennyire zavarnak a beszólások, akkor füllentsd, hogy megjött! Senki nem fog belenézni a bugyidba!
Bár én inkább azt tanácsolnám, hogy tegyél rá magas ívből! Nem lehet mindenkinek megfelelni! Ha nem ezért, akkor másért fognak szekálni. A tinik nagyon "kreatívak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!