Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem menstruálok. Előre...

Még nem menstruálok. Előre lehet valahogy hozni? Vagy meg tudom indítani?

Figyelt kérdés

14éves vagyok. 47.5kg. Még nem menstruálok ezért piszkálnak is a suliban. De inkább én félek hogy nem fog megjönni. Nem tudok valamivel rásegíteni hogy elkezdjem? Valami természetes étel vagy ital? Van egy Mi történik velem című könyvem. A szerint már minden átalakuláson átmentem. A háziorvos azt mondta hogy ne izguljak meg fog jönni. De én nagyon izgulok mert ez is fél éve volt.

Anyukám meghalt mikor még kicsi voltam.

Tőle nem tudok tanácsot kérni .

2017. nov. 26. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki amíg nem kell ezzel nyűglődnöd. Görcsölsz, ingerlékeny vagy, lesheted hogy átvérzett-e a cuccod, hallgatod a szemét szexista megjegyzéseket ha szar kedved van, hogy "mi van, megint megjött?" Sóval ne sürgesd ne akard erőszakkal megindítani. Szívsz majd eleget vele...
2017. nov. 26. 20:02
 2/12 A kérdező kommentje:
@1. De én pont azt akarom hogy megjöjjön. Kapok elég beszólása enélkül is. Mert senki nem tudja h megjött vagy nem.
2017. nov. 26. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad milyen magas vagy, de például ha nagyon sovány vagy, akkor az oka lehet annak, hogy nem jön meg.

Nem tudod semmivel sem előrehozni, de ha ezen idegeskedsz, akkor még késlelteted is!

Az osztálytársaiddal ne foglalkozz, éretlen, ostoba kis csitrik!

Hallgass a dokira, igaza van! 16 éves korodig bármikor megjöhet! Ha utána sem, akkor érdemes orvoshoz fordulni.

Fel a fejjel! Most még várod, de utána néha átkozni fogod! Használd ki az időt, amíg nem kell a havibajjal foglalkoznod, mert utána évtizedekig "szenvedhetsz" vele! ;)

2017. nov. 26. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És mi közük van hozzá?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem.

Egyébként sajnos én úgy tudom hogy nem lehet semmivel előrehozni. Ez ,,genetika". Lehet hogy anyukád is kédőn érő volt. Az én osztályomban is van olyan lány, aki még nem menstruál. Aki meg emiatt piszkál, az menjen a fenébe. Ne foglakozz velük.

Egyébként hány cm vagy? Mert ha nagyon vékony vagy, attól is lehet. Ez a szervezet védekező mechanizmusa, hogyha nagyon vékony vagy akkor nem lennél képes kihordani egy gyereket, és ezt így jelzi a szervezeted hogy még nem menstruálsz. Diétától is lehet, vagy hogy nem megfelelő az étrended. Vagy lelki okai is lehetnek.

Ha gondolod írj privátban!

14/L

6/12 A kérdező kommentje:
171cm
2017. nov. 26. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ennyire zavarnak a beszólások, akkor füllentsd, hogy megjött! Senki nem fog belenézni a bugyidba!

Bár én inkább azt tanácsolnám, hogy tegyél rá magas ívből! Nem lehet mindenkinek megfelelni! Ha nem ezért, akkor másért fognak szekálni. A tinik nagyon "kreatívak".

2017. nov. 26. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiba.szott jó hogy már abba is beleüti mindenki az orrát hogy valaki menstruál-e.. Még most szoktasd le őket róla hogy a méhedben turkáljanak. Majd jön hogy dugtál-e már, meg mikor akarsz szülni, meg hogy, milyen pózban kefélsz.. senkinek semmi köze egyikhez sem!
2017. nov. 26. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha 16 éves korodig sem jön meg, akkor keress fel egy nőgyógyászt. Addig pedig élvezd a gondtalan életet.
2017. nov. 26. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki, elvezd az eletet addig is! Nincsen semmi bajod, raersz meg.
2017. nov. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!