Visszatero gyakori vizeletinger ego, csipo erzessel szex utan?
Sziasztok. Volt egy hugyuti fertozesem amire Zinnat antibiotikumot kaptam, 3heten keresztul szedtem. Csutortok este vettem be az utolsot. Laboreredmenyeim mar rendben lettek teljesen az utolso vizeletvizsgalat utan. Tegnap este egyutt voltam a parommal, vedekeztunk. Hajnalra ereztem a felfazashoz hasonlo tuneteket ismet, most pedig mar ujra meg tudnek halni a fajdalomtol ugy eg, csip a vizeletem.
Mitol lehet? Nem akarok megint antibiotikumot szedni, kijott tole a gombam is... Amit kikezeltem es most meg ujra visszajott ez.
Orvoshoz rohangalok de ha 3 het antibiotikum utan is visszajon, mi lehet az oka? A szex?
Teljesen ketsegbe vagyok mar esve, annyira elegem van ebbol. :(
Mindenképp kezeltesd, sokkal rosszabb lesz, ha elhanyagolod. Beszéld meg az orvossal, hogy másféle gyógyszert írjon fel, mert az előzőnek voltak mellékhatásai.
Csak a szextől nem leszel beteg, de lehet, érdemes lenne megvizsgálttni a párodat is csak a biztonság kedvéért. Lehet, hogy nála is van valami és visszafertőződsz.
Kedves kérdező, kezeltesd magad ismét! A gyógyszeres kezelés kiegészítésére igyál mezei zsurló főzetet. Nemfinom, de használ.
Megelőzésként tőzegáfonyát javaslok.
A legfontosabb: szex előtt, de utána MINDENKÉPP ürítsd ki a hólyagod!
Anatómiaprofesszorom mondta, igaz, hogy a fiúknak: "Kétes erkölcsű hölggyel való találka után pisáljatok egy nagyot, fiaim!" Ő a gonorreára gondolt, de a húgycső átmosása mindenképp hasznos.
Nekem bevált.
Koszonom a valaszokat. Szex utan mindig voltam wc-n...
Partnerem furdott is elotte + vedekeztunk is... Az lehetseges, hogy varnom kellett volna meg vele 1-2 hetet, mert erzekenyebb lettem?
Amugy ma megyek orvoshoz. Csalanteat iszok tegnap ota, kamillas gozoles, valurinal max tozegafonya tablettat szedem raadasul napi 1x megelozesre is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!