Ha kiderül, hogy a párotoknak rajtatok kívül még 2 másik barátnője volt miközben veled együtt volt, akkor elmennétek egy nőgyógyászati kivizsgálásra?
Vele voltam úgy, hogy közben 2 másik nővel is rendszeres szexuális kapcsolata volt. Óvszer nélkül.
A szüzességemet 2 hónapja vesztettem el, ezután kétszer kaphattam el valamit, nem mentem el vele orvoshoz. 1 héten át égő, viszkető érzést éreztem a hüvelyemben, a folyásom is megváltozott. Azóta se állt vissza a régire. Elkezdtem lactofeel hüvelygélt használni, az valamennyit segített. De a folyásom még mindig rendellenes, sokkal erőssebb mint régen és más az állaga.
Sose kellett nőgyógyászhoz mennem, félek is tőle. Miután ez kiderült ki akarom vizsgáltatni magam. Milyen magánklinikára menjek? Azt se tudom hogy mit nézessek meg. 15 forinttól 60-ig látok árakat.
17lány
Mivel van valami bajod, menjél el mindenképpen.
Nem kell magánhoz menni.
Nem lesz semmi. Elmondod, hogy érzed, hogy valami bajod van. Megvizsgál, aztán elmondja, hogy mi a baj, ír gyógyszert, ha kell.
Egy általános vizsgálat mifelénk 10-15 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!