Az orvos fogamzasgatlot akar felirni. Nem vagyok tul fiatal?
Kedden voltam nogyogyasznal, mert hosszu a mensim es nagyon sokat verzek. Super tampon is 1 ora alatt teljesen atazik. Azt mondta, hogy a fogamzasgatlo segit, de szerintem meg fiatal vagyok hozza. Van baratom, akivel rendszeres szexualis eletet elunk, ebbol a szempontbol mondjuk jol jonne gumi helyett... Kesobb nem lehet baj belole?
15 eves vagyok, 3 eve van meg.
Szerintem te ezzel csak nyersz. Kevesebb vérzés+felfokozottabb szex.
Ha az orvos nem tart fiatalnak akkor semmi gond,valamint a hormon miatt ne aggódj (ugyanis maiakba alig van,ráadásul amit tiniknek írnak fel abban meg mégkevesebb) úgyhogy ne parázz és élvezd a jótékony hatásait! :)
Persze, hogy korai, de tudod, a gyógyszeripar nagy ösztönző tényező.
Nekem senki ne mondja, hogy egy 15 éves kislánynak jó az, ha hormonokkal tömjük FELESLEGESEN.
Lehet, semmi bajod nem lesz, de esélyes, hogy ha abbahygaod is ugyanúgy fogsz vérezni, szétbarmolja a ciklusodat (ami még ki sem alakult ennyi idő alatt), PCOS, stb.
Szedd, ha úgy gondolod, az én nőgyógyászom egyik legjobb a szakmában, de (vagy épp ezért) 17-18 év alatt nem gyógyszerel, hanem kivizsgálásra küld (pl. endokrinológus).
8-as vagyok. én is szedtem, mert...
- nem volt libidóm
- sivatag voltam 10/10
- pajzsmirigyemmel jól összebarátkozott - félévente járhatok endokrinológushoz, hogy jók-e az értékeim
- PCOS-em lett
- további remek, "rendszeres" (hónapkihagyások) ciklusom
Szóval nekem nem érte meg, pedig 23 voltam, mikor felirattam - exem nyomására.
Párommal gumizunk, pharmatexet meg felejtsd el, az lószar.
Fogamzásgátlóhoz fiatal de kefelgetni 15 évesen nem?
15 évesen??? Buta lányka lehetsz te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!