Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tud egy nő piszoárba...

Hogyan tud egy nő piszoárba pisilni?

Figyelt kérdés
A fiúk odavannak az ilyen képekért és úgy gondoltam ezzel én is népszerűbb lehetnék.
2017. okt. 24. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
max vicc tárgyává tennéd magad, de majd ha 10 év múlva visszagondolsz rá, nem fogsz neki örülni
2017. okt. 24. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hülyeséget,már bocsi,de Te nő vagy! Nehogy már férfi piszuárba pisilj,mert tetszik pár fiúnak! Ezt ugye te sem gondoltad komolyan,ha igen,akkor komoly önbizalom hiányod,és megfelelési kényszered van.
2017. okt. 24. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
létezik pisitölcsér, azzal valószínűleg menne. Még nem próbáltam, de épp gondolkodom a beszerzésén, mivel azzal elvileg könnyebb kirándulás során, vagy esetlegesen nyilvános wc-n elvégezni a folyóügyeket :)
2017. okt. 25. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Tenyleg nagyon jo a pisilocso, azzal lehet, toltam is mar piszoarba :D kulfodrol lehet rendelni es tneyleg higienikus, en 6-7 eve hasznalom lassan es imadom :D
2017. okt. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!