Képtelen vagyok piszoárba pisilni, ha van a térségbe egy másik férfi. Ezt hogyan küzdhetem le?
Akkor jarj tovabbra is fulkebe. Engem is zavar. En is fulkebe jarok. Evvan.
Miert kerult a homoszexualitas kategoriaba ez a kerdes? Ugy egyaltalan, mi koze a kerdesednek a szexualitashoz? Ha ezt elmagyaraznad halas lennek. xd
Igazad van 4 es.Sokszor én is kiakadok a természetes szó használatok törlésekor .Jó lenne ott is haladni a korral .
Akár az egész szabályzatot újra gondolni .Az élet nem áll meg,az halad előre .Nem tudom hol lehetne ezt szóvá tenni,lenne e értelme e egyátalán a jövőt illetően .Jönnek itt a figyelmeztetések ,letiltások nyakra ,főre .
Hogy a kérdésre is irjak,kivédjem a letörlését eddigi válaszomnak ,csak a pisilésre koncentrálj,és akkor menni fog .Ez pszichológiai gond,és nem betegségtől van
Én kiskoromtól kezdve ezzel küzdöttem, de az utóbbi években próbáltam rákényszeríteni magam, hogy piszoárba is tudjak pisilni mások elött. Addig tartottam vissza a pisit, h ne legyen más választásom, minth hugyozzak, pláne h a fülke folyton foglalt v tele van szarva. Meg ahogy előttem is írták, a pisilésre kell koncentrálni. Meg arra, h többi férfi sem kíváncsi a farkadra v arra ahogy te pisilsz.
Nekem ezek váltak be. :) 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!