Miért nem tudok piszoárba pisilni ha többen is vannak a wcben?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem jön semmi még akkor se ha nagyon kell pisilnem...2013. nov. 18. 23:08
1/3 anonim válasza:
Ez lényegében egy fóbia. Szorongsz azért, mert zavar, hogy mások vannak körülötted. A feszültségre pedig így reagál a szervezeted.
Itt egy cikk
2/3 anonim válasza:
Nem egyedüli vagy ebben,sokan vagyunk igy .
3/3 anonim válasza:
Megértelek haver, mert én is így vagyok ezzel. Ez van, ez ellen nem lehet tenni semmit.
Vagy fóbia, vagy paranoiás vagy, mint én. (Mi van ha a mellettem álló b*zi? Mi van ha titokban a farkamat bámulja és arra élvezkedik? PFÚJ!!! Ráadásul az egész olyan kínos nem nézhetsz se jobbra se balra és végig félhetsz mi van, ha valaki letámad mert téged hisz b*zinak? vagy mi van ha bejön a vén banya takarítónő? Fúj.)
Nekem soha nem ment így és soha nem is fog. Kell a nyugalom a vizeléshez is. (Ahogy mindenhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!