Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátommal kb.3 honapja...

A barátommal kb.3 honapja lefeküdtem és nagyjábol azóta nincs menstruációm. Terhes lehetek? 15/L

Figyelt kérdés

A menstruációm már elég rég óta viszonylag pontos (ritkán egy-két nappal hamarabb vagy később jön) de most kb. azota Nincs. Lehet hogy terhes vagyok ? Mit tegyek? Ha esetleg igen akkor hol tudnék beszerezni egy terhességi tesztet és hogy kell megcsinalni ?

(Ja és légyszives ne azzal jöjjetek h ku*va vagyok meg h kellett volna védekezni mert ez perpill nem segit semmit )

2017. aug. 21. 21:59
1 2 3
 21/28 NooWay69 válasza:
88%
Ha mondasz egy címet, fél év múlva jövök a keresztelőre !
2017. aug. 22. 15:11
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

Vegyél terhességi tesztet, de szerintem ha nem védekeztetek, pontos a menstruációd de már több is kimaradt, akkor elég nagy valószínűséggel terhes vagy. Drogériákban, gyógyszertárban lehet beszerezni tesztet.

Ha terhes vagy, így 3 hónap után nem tudom, hogy el lehet-e vetetni a babát, szerintem már nem, de valaki javítson ki ha nem így van, ezekhez annyira nem értek, nézz utána.

Most nem k*rvázlak le, félre ne értsd, nem szidni akarlak, de ha már 15 évesen lefeküdtetek (az egy dolog, hogy még legalább egy kicsit várhattatok volna, de ez most mindegy), akkor miért nem védekeztek? Tök mindegy, ki hány éves, fontos a védekezés (kivéve, ha akarsz gyereket szándékosan), nem csak fogamzásgátlás szempontjából, hanem egy óvszer a nemi betegségek ellen is véd. Ha valaki 15 évesen annyira úgy dönt, hogy szexelni akarnak, akkor legyen rá érett, legyen képven a dolgokkal és mindenképpen védekezzen! Na mindegy, ezen már nem lehet segíteni.

Csinálj tesztet, ha pozitív, valahogy szólj a szüleidnek. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de ne várj sok örömet tőlük. Remélem, ismerik a barátodat, mert ha azt sem tudják, hogy ki az, netán azt sem, hogy van-e varátod, akkor az még nehezebb lesz. Utána pedig menj el egy nőgyógyászhoz, ő pedig elmondja mi a helyzet, hogyan tovább.

Ha meg valamilyen csoda folytán mégsem vagy terhes, örülj! Ha a teszt negatív, akkor is látogass el a nőgyógyászhoz, mert így 3 hónapos kimaradással biztos van valami, ő meg tudja mondani a biztosat.

2017. aug. 22. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
93%

Mivel tegnap este óta nem jelentkezel (már akkor válaszoltam), lehet humorizálni.

Mi lesz a neve?

Legyen Vélet Lenke.

Ezt most találtam ki, szerintem tök cukker. Amúgy ezek szernt kamu. Egy normális 15 éves nem vár 3 hónapot, ha nem jön meg neki.

2017. aug. 22. 17:06
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

ma 17:06

Írtam rá privátba, de nem reagál :D

2017. aug. 22. 17:33
 25/28 anonim ***** válasza:

24-es! Miért is nem lepődök meg? :)

Amúgy sokszor pofára esek, mert hót komolyan tanácsolok valamit, aztán a kérdező felszívódik. Olyankor mindig csalódott vagyok, hogy feleslegesen pötyögettem. :)

2017. aug. 22. 18:48
 26/28 anonim ***** válasza:

24*

csodálod?

lehet gép előtt se volt azóta

2017. aug. 22. 19:26
 27/28 anonim ***** válasza:
ekkora sokk után , sőt ha már a szülei is tudják , tuti eltiltották.
2017. aug. 22. 19:27
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

27-es! Óóó, nem megy az egyik napról a másikra. Este tízkor kiírja a kérdést, ma pedig mindent bevall otthon. Ááá, dehogy. Trollkodott egy kicsit.

Mindig megfogadom, hogy nem válaszolok ilyen kérdésekre komolyan, de megfordul a fejemben, mi van, ha mégis igaz.. Nem bírom megállni. Tanácsoltam neki az azonnali dokit, mert UH-val a 12 hétbe beleférhet még, hogy ne csessze el ilyen fiatalon az életét.

Mondjuk már ott feltűnhetett volna, hogy ne nézzük k.vának...

Most már mindegy.

2017. aug. 22. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!