A barátommal kb.3 honapja lefeküdtem és nagyjábol azóta nincs menstruációm. Terhes lehetek? 15/L
A menstruációm már elég rég óta viszonylag pontos (ritkán egy-két nappal hamarabb vagy később jön) de most kb. azota Nincs. Lehet hogy terhes vagyok ? Mit tegyek? Ha esetleg igen akkor hol tudnék beszerezni egy terhességi tesztet és hogy kell megcsinalni ?
(Ja és légyszives ne azzal jöjjetek h ku*va vagyok meg h kellett volna védekezni mert ez perpill nem segit semmit )
Lehet tudni, hogy kisfiú, vagy kislány lesz? :)
Kezdheteitek felírni a bevásárló listát...
Babakocsi, pelenka, kiságy, játékok, babaápoló, cumis üveg stb...
Ezek kellenek.
3 hónap eltelt és semmi menzesz?
Szívből gratulálok, anyuka! ^_^
Ja, a pasid és te nagy felelőtlenek vagytok, hogy ilyen hamar belevágtatok a lecsóba...
Mostmár nincs visszaút...
Ki kell hordani a gyereket, nincs mese!
Anyudék meg nagyon nem fognak neki örülni, elhiheted...
De a pasid szülei sem fognak örülni, hogy felcsinált téged...
De sebaj... ez kemény tanulópénz volt számotokra!
De jó, hogy 16 évesen nincs pasim...
Ráérek 20 éves korom után is vele...
Nem vagyok olyan felelőtlen, mint ti...
Már ne haragudjataok, kérdező!
Hát pedig azzal jövök, ostoba vagy hogy széttetted neki mindenféle óvszer, stb. nélkül :D Hogy gondoltad?
OMG.
Mindegy, vszeg terhes vagy. Elballagsz a drogériába, veszel egy tesztet.
Reggel lepisiled és próbálsz nem elájulni a két csík láttán.
Aztán meg felkészülsz egy alapos lebxásra anyudék részéről, továbbá a gyereknevelésre, mert aobrtáltatni nem tudod.
Egyébként szerintem kamu :D
Szerintem troll kérdés. Ha mégsem: ha az esemény előtt nem volt rendszeres a mensid, nem ezer százalék, hogy terhes vagy, csak úgy 99.
Teszt gyógyszertárban, nagyobb drogériákban kapható. Olvasd el a használati utasítást, az alapján tesztelj.
Ha pozitív: közöld a szüleiddel,partnereddel, és jelentkezz nőgyógyásznál. Fogadd el,hogy leordítják a hajad.
Abortuszt a terhesség 12.hetéig végeznek, később csak, ha súlyos fejlődési rendellenesség áll fenn.
Ha nem lesz pozitív a teszt, akkor viszont tanulj az esetből, mindenképp védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!