1 hete lefeküdtem a barátommal védekeztünk, két tesztet csináltam mindkettő negatív mégis késik 10 napja a menstruációm, mi lehet a baj?
Ugye tudod, hogy a teszt csak 2 hét után mutatja ki a terhességet?
A menstruációd ezek szerint az aktus idejében már 3 napja késett. A beágyazódásnak kellhet napok, vagy még több idő kellhet vagyis nem attól késik.
Várj még egy hetet, aztán tesztelj, ha védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.
Attol meg nem mutatta volna akkor sem, ha terhes lennel sem.
Biologia!
"A tesztet tegnap és ma reggel csináltam és nem volt időhöz kötve hogy pl az első héttől mutatja csak ki, annyit írt, hogy a reggeli vizeletnél erősebben mutatja ki a terhességet."
Attól még nem mutathatja ki, mert 2 hét alatt megy végbe a beágyazódás!!! 2 hét múlva tesztelj, akkor mutatja ki leghamarabb!
Nem kekeckedni akarok, de vicces, hogy nem tudod, hogy mukodnek a dolgok, de szexelsz. Vagyis inkabb szomoru, mint vicces...
Egy hettel aktus utan nincs az a teszt, amelyik kimutatja, ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!