Én már 11 éves vok, és van már fehér folyásom de félek hogy nem fog meg jönni a menstruációm! Mikorra várható? Már minden meg volt a szőrösödés is a mellnövés is, csak a menstruáció hiányzik mikor fog megjönni?
Ok én sem szeretek strandolni mert koszos én nem szeretem mutogatni magamat de ha valahova mész haverjaiddal vagy valami és iszonyat fáj a hasad az rossz.És ha valamikor elmentek nyaralni vagy csak lementek egy tóhoz s olyan fürödhetnéked van akkor azért az tényleg nem kellemes...és az elején szinte mindenkinek késik vagy előbb jön meg és velem volt olyan h az iskolában jött meg vagy egy héttel előtt és olyan kínos volt
hazakéredzkedni:SDe amúgy valószínű hogy nem most fog megjönni hanem olyan 2 év múlva és pont amikor nem számítasz rá.
Én ezt nem értem... Mért várja mindenki hogy megjöjjön neki?
Főleg egy 11 éves... Ha mondjuk 17 éves lennél akkor megérteném hogy aggódsz de így. Én sose vártam hogy megjöjjön amikor megjött akkor utáltam nagyon fájt és paráztam hogy mi lesz a suliban szerintem ennyire nem kéne ezt túlreagálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!