Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én már 11 éves vok, és van...

Én már 11 éves vok, és van már fehér folyásom de félek hogy nem fog meg jönni a menstruációm! Mikorra várható? Már minden meg volt a szőrösödés is a mellnövés is, csak a menstruáció hiányzik mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 19:35
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
oksa,nagyon köszike!
2010. máj. 26. 20:34
 22/39 anonim ***** válasza:
44%

A legtöbb nőnek 12-13 éves korában jön meg, ha 14 éves korodig nem jön meg keressetek fel egy nőgyógyászt anyuddal (minden szakkönyvben azt olvastam, hogy 14 éves kor után kell orvost felkeresni nem 16 után, az már elég későn lenne...). Ennyi idősen emlékszem én is nagyon vártam már, hogy végre megjöjjön, 13 voltam (8.-os) és anyum is ennyi idős volt. Most sem utálom, de nem is örülök neki amikor megvan. Nyugi meg fog jönni, kérdezd meg anyukádat neki mikor volt először, mert valószínű, hogy neked is akkor fog, a fent leírt "tünetek" alapján szerintem is 1-2 év. Türelem.

Kedves 66%-os miért lenne kamu, a legtöbb fiatal lány ugyan így várja az első mensesét, gondolom férfi vagy.

2010. máj. 27. 22:13
 23/39 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam (több könyvben is), hogy a mellek növekedése után kb. 2,5 évvel.
2010. máj. 28. 14:50
 24/39 A kérdező kommentje:
az igaz hogy minnél úlypsabbak vagyunk annál hamarabb jön meg a mensim?
2010. máj. 28. 19:16
 25/39 anonim válasza:

istenem mit kell ezen ennyit várni?

ugyis megfogod utálni miután rájössz hogy akármidet elbaszhatja...és kitudja menyire fog fájni a hasad, mennyit fogsz szenvedni..

sztem örülj hogy még nincs meg

2010. máj. 28. 22:16
 26/39 anonim válasza:
sztem ez tök természetes, akinek még nem jött meg nyilván várja. Én is vártam nagyon is, utána eltelt pár hónap és rühelltem. 13 évesen jött meg, most 18 vagyok, már megszoktam igazából, nincs nagy bajom vele csak az első nap nagyon rossz, amikor ájulás közeli állapotban vagyok tőle:S
2010. máj. 28. 22:51
 27/39 A kérdező kommentje:
köszike a komikat!
2010. máj. 29. 12:43
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekem 12 éves koromban kezdődött ez a fehér folyás és 14 éves koromban jött meg de szerintem azért ilyen későn mert még most is max 45 kg vagyok és az összes ducibb osztálytársamnak előbb jött meg mint a vékonyabbaknak és ezt valahol olvastam is.
2010. jún. 25. 14:50
 29/39 A kérdező kommentje:
én hízni szeretnék,de nem tudok,most is leadtam 1-2 kg-ot!
2010. jún. 25. 14:53
 30/39 anonim ***** válasza:

Nehogy meghízz!

Sokkal rosszabb lenne ha hurkás lennél hidd el és lehet h úgy sem fog megjönni.de szerintem ne akard h annyira megjöjjön mert mindenki azt mondja h ilyen meg olyan rossz nekem annyira nincs vele bajom persze nem a legkellemesebb és szokott fájni a hasam de azért gondolj bele milyen rossz amikor pont strandra akarsz menni...

2010. jún. 25. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!