Én már 11 éves vok, és van már fehér folyásom de félek hogy nem fog meg jönni a menstruációm! Mikorra várható? Már minden meg volt a szőrösödés is a mellnövés is, csak a menstruáció hiányzik mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 19:35
11/39 anonim válasza:
lehet hogy ő nem foga utálni...de a nők 99% utálja
12/39 A kérdező kommentje:
ha már megvan a fehér folyás akkor már 100% -hogy megjön?
2010. máj. 25. 14:43
13/39 anonim válasza:
Nem nem biztos, és ha nem jön meg egy héten belül akkor írd meg a végrendeletedet, mert halálos agyfaszrákot fogsz kapni...
14/39 anonim válasza:
Igen, meg fog jönni, csak nem lehet tudni, hogy pontosan mikor.De ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor feltétlenül el kell menni orvoshoz.
15/39 A kérdező kommentje:
jó köcc akkor megnyugodtam,mert a barátnőim ilyesztegetnek hogy ha megvan a fehér folyásom akkor sem fog megjönni ,de akkor ha megvan a fehérfolyás akkor 100 %-hogy megjon?
2010. máj. 25. 17:27
17/39 anonim válasza:
Igen, ne aggódj megjön, csak nem lehet tudni mikor.
18/39 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen a testalkatod, és sportolsz-e és ha igen mit. Mert túl sovány lányoknak és azoknak akik túlzásba viszik a sportot, később szokott megjönni, vagy ritkán ki is maradhat.
19/39 A kérdező kommentje:
nem nem sportolok,csak sportoltam.Karatét.
De most kb. 40-41 kg-lehetek
2010. máj. 25. 18:44
20/39 anonim válasza:
Szia.. sztem ezen felesleges aggódnod,hogy nem fog megjönni...én most vagyok 16 éves..és nekem 15 évesen jött meg először, de nem is bánom mert már utálom azokat a napokat.. ez mindenkinél másképp van, anyukámnak például csak 18 éves korában jött meg... sztem ne izgulj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!