Hogyan mehetnék el nőgyógyászhoz?
Anyámnak nem mondhatok el ilyesmit, nem vagyunk jóban h ilyeneket el merjek neki mondani, és egyébként se értené meg. Másrészt pedig a városunkban nincs női nőgyógyász, de a mellettünk lévő városban viszont van, de ha oda bebuszoznék, tutira lebuknék, az ilyenek úgyis mindig kiderülnek...
De neki, anyunak, semmiképp se mondanám el h nodokihoz akarok menni.
Mi lehetne a megoldás? :(
El ne hidd ezt a hülyeséget, hogy a férfi nőgyógyász jobb!
Aztán már miért lenne az? A nő legalább pontosan tudja, hogy mi milyen érzés egy nőnek!
Valószínűleg beteges fantáziáju nők vágynak a férfi kezek érintésére...
"Valószínűleg beteges fantáziáju nők vágynak a férfi kezek érintésére..."
hogy mi van? te elolvastad, amit írtál?
Mellesleg engem nöi orvos vizsgált meg olyan durván, hogy azt hittem, fejberugom reflexből.
Három napig barnáztam.utána, de szerinte "én hisztiztem", mikor rohadt mod fájt...
Férfivel meg hát furcsa volt, kissé kellemetlen maga a helyzet, de teljesen korrekt, egy idösebb pasas, és jofej volt.
Sajna azota 1000kmre költöztem, és másik orvost kell keresnem :(
Valóban a női orvosnak csak előnye lehet, hátránya semmi.
Az hogy ki érzéketlen és ki nem ez nem azon múlik, hogy nő vagy férfi, bár azért érdemes elgondolkozni azon is hogy pl a kisgyerek miért az anyjához, és miért nem az apjához rohan először, ha beüti magát, vagy fájdalma van.
Az itt kommentelők igen nagy része nyálcsorgató kamasz, vagy beteges férfi, és ők adhatják ezeket a "nagyszerű tanácsokat, hogy férfi előtt sokkal jobb beterpeszteni.
Gondolkodjon el minden lány, kinek mi az elviselhetőbb, és miért.
Nekem női orvosom van, szülni is nála szültem és csak jót tudok mondani róla.
"Valóban a női orvosnak csak előnye lehet, hátránya semmi.
Az hogy ki érzéketlen és ki nem ez nem azon múlik, hogy nő vagy férfi, bár azért érdemes elgondolkozni azon is hogy pl a kisgyerek miért az anyjához, és miért nem az apjához rohan először, ha beüti magát, vagy fájdalma van.
Az itt kommentelők igen nagy része nyálcsorgató kamasz, vagy beteges férfi, és ők adhatják ezeket a "nagyszerű tanácsokat, hogy férfi előtt sokkal jobb beterpeszteni.
Gondolkodjon el minden lány, kinek mi az elviselhetőbb, és miért.
Nekem női orvosom van, szülni is nála szültem és csak jót tudok mondani róla."
Esküszöm, te beteg vagy!
A kisgyerek nem azért szalad az anyjához, mert az nő, hanem azért, mert az anyja. ha apa van ott meg a szomszéd néni, hidd el, hogy apához fog szaladni, pedig az általában férfiból van.
Nem beterpesztésről van szó, hanem orvosi vizsgálatról, de ha már a beterpesztés szót használjuk, valószínűleg természetesebb ezt egy férfi felé megtenni, mint egy nő felé, és sokkal természetesebb, ha egy férfi nyúl egy nőhöz "ott", mint ha ezt egy nő tenné. (Nem, nem vagyok homofób, csak hát mégis ez a természet rendje)
Én is szégyenlős kamaszként kerültem anno először nőgyógyászhoz. Ha az orvos jó, és törődik a betegével, akkor tök mindegy, hogy férfi vagy nő, tudja oldani a gátlásokat. Az enyémnek sikerült, lassan 20 éve, hogy hozzá járok. Nem azért mert férfi, hanem azért, mert basszus ez egy bizalmi viszony, és olyanhoz megyek, akire az életemet is rá merném bízni. Ez nemtől független dolog.
Kedves kérdező:
El kell fogadni ismerősök, barátok ajánlását, még akkor is, ha férfi nőgyógyászt ajánlanak.
Senki nem szórakozásból jár oda, de hidd el, ha valakinek valahol kellemetlen élménye volt, nem fogja javasolni, hogy oda menj.
Kedves 19, sajnos te nem érted mit írt az általad szelíden betegnek cimkézett elötted szóló.
És sajnos azt sem hogy hogy bizony igazság az, hogy a nőkben több szeretet és megértés van mint a férfiakban, a nagy átlagot tekintve. A pszihológusok is nők a rendőrségen, akik az erőszakot elszenvedett gyerekekkel foglalkoznak (fiúkkal, Lányokkal egyaránt) és nem férfiak. Nehogy azt magyarázd most majd bele, hogy azt bizonygatom, hogy a férfiak érzéketlenek, természetesen ez nem igaz. Sajnálatos, hogy életedből kimaradhatott a nőktől, anyától, nagyanyától, tanítónénitől stb kapható szeretet.
És bizony igaza van abban is a hozzászólónak, hogy a női nőgyógyásznak általában csak előnye lehet, hátránya semmi.
73%
sajnállak, hogy nem értetted meg amiről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!