Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mehetnék el nőgyógyászhoz?

Hogyan mehetnék el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Anyámnak nem mondhatok el ilyesmit, nem vagyunk jóban h ilyeneket el merjek neki mondani, és egyébként se értené meg. Másrészt pedig a városunkban nincs női nőgyógyász, de a mellettünk lévő városban viszont van, de ha oda bebuszoznék, tutira lebuknék, az ilyenek úgyis mindig kiderülnek...

De neki, anyunak, semmiképp se mondanám el h nodokihoz akarok menni.

Mi lehetne a megoldás? :(

2017. aug. 1. 00:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérd meg az egyik barátnődnek az anyukáját, hogy vigyen el. Vagy valaki nagyobbat. És ha vagy már 15-16 akkor anyukád se kell. Csak te :)
2017. aug. 1. 00:46
 2/23 anonim ***** válasza:
27%

Menj a saját városodban pasihoz. Semmivel se másabb, mint a női. Sőt, az én tapasztalatom az, hogy a pasik sokkal óvatosabbak és megértőbbek.

20N

2017. aug. 1. 08:49
 3/23 A kérdező kommentje:
Ezt nár én is halottam h a pasik jobban, de én még a strandon se merek fürdőruhába lenni, nemhogy teljesen levetkőzni egy idegen férfi előtt
2017. aug. 1. 10:03
 4/23 anonim ***** válasza:
20%

Menj helyben férfi nőgyógyászhoz. kérdezd körbe a barátnőidet, ki hova jár.

Értem én, hogy kellemetlen, meg minden, de részemről pl sokkal "természetellenesebb" (nem tudok rá jobb szót), ha egy nő nyúlna ott hozzám, minthogy egy férfi. Ráadásul ha megtalálod AZ orvost, akkor csak először gáz, utána tök természetessé tud válni. Én 20 éve ugyanahhoz járok. 16 évesen voltam nála először.

2017. aug. 1. 10:08
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
A nőgyógyász nem férfi szemmel fog tekinteni rád. Mindig nőket lát, neki ez olyan, mint egy autószerelőnek a kocsi.
2017. aug. 1. 14:23
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Egy tipp: ha méssz akkor szoknyát vegyél föl és bugyit. A bugyit lekapod és azután se látszik semmi. Amikor kell a szoknyát feltüröd amikor nem, leengeded. Így nem lesz annyira kínos :)
2017. aug. 1. 15:07
 7/23 A kérdező kommentje:

Ez nem a nőgyógyogyászról szól, utolsó előtti válaszoló, hanem rólam! Nem az ő szemszöge, hanem az enyém.

Egyébként meg ez a szoknás dolog h felhajtom visszahajtom, nagyon k*rvás, te nem érzékeled?

2017. aug. 1. 15:54
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Csak nőhöz menj! Kamu, hogy csak orvosi szemmel néz. Ffi hormonokkal rendelkezik!
2017. aug. 1. 17:40
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
B@s.zki ezt nem azért írtam, hogy a nőgyógyász így kevesebbet lát, hanem te érzed magad konfortosan. Te írtad, hogy szégyenlős vagy. Akkor. Meg így kevesebb időt leszel mesztelen. De hurrogj le nyugodtan...
2017. aug. 1. 18:15
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Hát utolsó! Teljesen mindegy, mert ha szét teszed a lábaid, akkor ugyan mindegy! Nem az orvost kell nézni, hanem hogy neki mi a jó!!!
2017. aug. 2. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!