Hogyan mehetnék el nőgyógyászhoz?
Anyámnak nem mondhatok el ilyesmit, nem vagyunk jóban h ilyeneket el merjek neki mondani, és egyébként se értené meg. Másrészt pedig a városunkban nincs női nőgyógyász, de a mellettünk lévő városban viszont van, de ha oda bebuszoznék, tutira lebuknék, az ilyenek úgyis mindig kiderülnek...
De neki, anyunak, semmiképp se mondanám el h nodokihoz akarok menni.
Mi lehetne a megoldás? :(
Menj a saját városodban pasihoz. Semmivel se másabb, mint a női. Sőt, az én tapasztalatom az, hogy a pasik sokkal óvatosabbak és megértőbbek.
20N
Menj helyben férfi nőgyógyászhoz. kérdezd körbe a barátnőidet, ki hova jár.
Értem én, hogy kellemetlen, meg minden, de részemről pl sokkal "természetellenesebb" (nem tudok rá jobb szót), ha egy nő nyúlna ott hozzám, minthogy egy férfi. Ráadásul ha megtalálod AZ orvost, akkor csak először gáz, utána tök természetessé tud válni. Én 20 éve ugyanahhoz járok. 16 évesen voltam nála először.
Ez nem a nőgyógyogyászról szól, utolsó előtti válaszoló, hanem rólam! Nem az ő szemszöge, hanem az enyém.
Egyébként meg ez a szoknás dolog h felhajtom visszahajtom, nagyon k*rvás, te nem érzékeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!