Kellemetlenül érzem magam a mellméretem miatt. Mit tegyek ez ellen?
14 éves vagyok és a mellméretem 80D.
Úgy érzem magam,mintha valami abnormális,aránytalan kislány lennék,akin valamit nagyon el****...
173 cm magas vagyok, a méretem pontosan 80/D...Tudom,talán kicsit szélesebb a hátam,de nem vagyok egy dundi lány.
Önmagában is elég cikinek érzem ezt a tényt,de van még más "okom" is rá.Egyrészt sokan megnézik,másrészt néha (mondjuk osztálykiránduláson, üvegezésnél vagy csak úgy random) előkerült az a téma,hogy kinek mi a mérete... Amikor elárulom,persze félve,mindenki a szemét forgatja és nem hiszik el...Megmutatni elég kellemetlen lenne,de utálom,ha azt hiszik,hazudok...Ha meg kisebbet mondok,akkor meg azért nem néznek rám jó szemmel,hogy egy C-t mondjuk nem akarok bevallani 5 percen keresztül...
Ti mit gondoltok erről? Csak én dramatizálom túl?Nem is lenne ez olyan ,,nagy"? Normális,ha öltözés közben szégyenerzetem van?
A vászokat előre is köszönöm! :)
Ne erezd magad rosszul miatta, minden lany ilyenrol almodik, orulj neki, csak irigykednek. Amugy meg ha jol sejtem most mesz gimibe, nyugi ott minden mas lesz. A lanyok csak feltekenykednek a fiuknak meg tetszeni fog.
Egy lany
Köszönöm az eddigi válaszokat:) :D
De annyira nem értem miért irigyli akárki is...Abszolút csak a gond van vele.Ezt csak én érzem így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!