Mennyi az idealis testsulyom?
Figyelt kérdés
A neten rakerestem, 55 kgt irtak de szerintem az keves...173 cm vagyok 22 eves es jelenleg 69 kg.2017. júl. 12. 11:01
1/5 anonim válasza:
Általában intervallumot adnak meg. Attól is függ, hogy fiú vagy-e vagy lány. Lányoknál elmegy kicsit kevesebb is fiúknál több. Meg ugye a testalkat, zsír-izom arány. Szóval nagyon sok mindent figyelembe kell venni.
jó közelítő érték, ha a testmagasságból kivonsz 110-et. Nálad ez 63 kiló lenne. Szerintem az az 5-6 kiló még belefér az ideálisba, de ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor viszonylag könnyen tudsz változtatni. Kicsit jobban odafigyelsz a kajára, illetve többet mozogsz és máris eltűnt a plusz kiló.
2/5 anonim válasza:
55 szerintem is nagyon kevés. Hol nézted? Én 175 cm vagyok és eddig ahol néztem mindig 65-68 kg körül írta az ideálisat.
3/5 anonim válasza:
73 :) a testmagassagodból vonj le 100at :)
4/5 A kérdező kommentje:
Megneztem a vital.hun, ott mar realisabb eredmenyt irt :D 56.9-71.8 kozott, eddig ity neztem [link] koszi a valaszokat :) 65re szeretnek lefogyni amugy
2017. júl. 13. 11:03
5/5 A kérdező kommentje:
Amugy no vagyok, azert irtam a nok egezsege kategoriaba :)
2017. júl. 13. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!